fbpx

Benchmark din Facebook-side med Fanbooster

Fanboosters Pagealyzer lager lekker infografikk av din Facebook-side – helt gratis!

fanbooster-pagealyzerAlle elsker infografikk. Summen av masse data – Big Data – som ender opp i en enkel og lekker grafisk fremstilling. Jeg har brukt flere verktøy som på denne måten oppsummerer hvordan det står til med min egen blogg, Facebook-side eller med andre sosiale nettverk.

Her har jeg brukt SproutSocial og Analytiks i lengre tid til å hjelpe meg til å enkelt gi meg en oversikt som «makes sense», mens i det siste har jeg hatt gleden av å bruke LikeAlyzer og Visual.ly.

Nå har også det norske selskapet Fanbooster utviklet et verktøy som kan hjelpe deg forstå hvor god eller dårlig den Facebook-side er, og presentere det for deg i løpet av noen få sekunder – på en lettfattelig og flott måte – med gratisverktøyet Pagealyzer.

Det eneste du trenger å gjøre etter at du har kommet til Pagealyzer er å taste inn Facebook-URLen til din Facebook-side, la Pagealyzer koble seg opp mot din Facebook-side, og vente et par sekunder på at infografikken din skal dukke opp – slik som fra min egen side her:

fanbooster-pagealyzer-hanspetter

Pagealyzer ble lansert onsdag 8. mai 2013, og i følge Fanbooster selv så er dette bare starten. Flere tall og data vil komme, og de er selv åpne for forslag fra brukere i forhold til andre elementer vi kunne tenkt å se i deres Pagealyzer-infografikk.

Infografikken baserer seg på data fra de siste 28 dagene, i motsetning til LikeAlyzer som baserer innholdet og deres LikeAlyzer-score på den siste dagen de har fått hentet data fra. Alle tall blir rundet ned – noe som er greit å vite når det feks står at du har hatt null kommentarer i snitt på dine Facebook-poster for de siste 28 dager. Det bør ikke nødvendigvis bety at du – eller meg i dette tilfellet – aldri har kommentarer på dine Facebook-posteringer.

Jeg liker det jeg ser, men jeg savner også mye mer:

Test ut Pagealyzer du også – hva synes du?

Disclaimer: Dette er IKKE en betalt bloggpost av Fanbooster!