fbpx
Belkin Wemo

Belkin Wemo Insight stikkontakt

Med Google Home, Belkin Wemo og IFTTT slipper jeg å rope av full hals for at sønnen min skal høre at det er middag, når han sitter i andre etasje og spiller på Playstation med hodetelefoner.

Kanskje du kjenner deg igjen? Middagen er klar, ungene er på rommet sitt og gjør lekser, leser, slapper av med litt musikk eller spiller på Playstation. For å få ungene ned kan du gå opp og banke på døren deres. Du kan rope av full hals. Men du kan også bruke litt smarthus-teknologi.

Belkin Wemo Insight

I flere år har vi hatt Belkin sin smarte stikkontakt i huset. I stuen er en av lampene våre koblet til denne smarte stikkontakten, hvis formål er å skru av og på lyset automatisk. Via IFTTT og Weather Channel-tjenesten, skrur kontakten seg av og på avhengig av når solen går opp og ned.

Med Google Home på kjøkkenet og en sønn som liker å spille online med venner på Playstation, tok vi oss i å rope fra tid til annen når det var klart for middag. Det kunne ofte føre til litt dårlig stemning. Sjekk ut hvordan vi løste «utfordringen» med litt smart bruk av smarthus-teknologi.

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

Belkin Wemo Insight kontakt kan du blant annet få kjøpt på Elkjøp for 599 kroner.