fbpx

Internett har kommet for å bli, det samme bør du konkludere om den sosiale webben!

25 grunner til å ta sosiale medier på alvor

Internett har kommet for å bli, det samme bør du konkludere om den sosiale webben!

Man kan gjerne være lei av å høre om sosiale medier, Facebook, Twitter, LinkedIn og alle andre sosiale nettverk. Vi kommer oss derimot ikke unna det faktum at sosiale medier er den tredje Internett-bølgen, og på samme måte som at vi vet at Internett har kommet for å bli, så vil Internett heller ikke gå tilbake fra å være sosial slik vi opplever den i dag, til å bli statisk og asosial.

Spørsmålet da blir hvordan virksomheten din skal tilpasse seg den nye sosiale webben på best mulig måte. Bedrifter i dag bør snarest begynne å tenke på og planlegge hvordan såvel egen organisasjon skal tilpasse intern-kommunikasjonen til å bli inkluderende, personlig og uformell, i tillegg til den eksterne.

Kundene dine vil bli engasjert før de kjøper.

Kunder stoler mer på anbefalinger og råd fra folk de kjenner enn fra markedsføringen som bedriftene ”spyr” ut. Tillitten til norske bedrifters informasjon er tynnslitt skal vi tro Burson Marstellers sin egen undersøkelse, og en mer uformell og personlig dialog og kommunikasjon kan endre på denne oppfattelsen.

Her er 25 grunner til hvorfor du bør ta sosiale medier på alvor:

Bilde: FreeDigitalPhotos.net