Slik ser du norsk fotball i utlandet på iPad

29. desember 2010 av Hans-Petter Nygard-Hansen

Med en norsk VPN konto kan du nyte tippeligaen på din iPad fra utenlandsferien din.

 • Oppdatert 21. feb 2014: Super VPN Service koster nå fra 8 USD per måned, og ikke 4 USD som var prisen tidligere.
 • Oppdatert 3. nov 2012: Jeg har fått et par tilbakemeldinger i det siste at SuperVPN ikke fungerer mot Norge. Det kan være verdt å sjekke ut Overplay som har servere i veldig mange land, deriblant Norge og resten av Norden.

Jeg har tidligere skrevet om PureVPN-tjenesten som gir deg amerikansk IP-adresse slik at du kan se amerikansk TV på din mobiltelefon og iPad fra Norge, men nå ser det ut til at behovet for en tilsvarende norsk tjeneste melder seg i takt med at vi får flere norske TV-apps. Super VPN Service er løsningen for deg!

Mange gode grunner til å kjøpe seg Super VPN Service

Det har dukket opp en rekke gode TV-apps til iPhone og iPad i det siste, og med feks en Samsung Galaxy Tab og andre padder med Flash støtte så vil behovet for en norsk VPN tjeneste være der, hvis du ønsker å nyte norsk TV mens du befinner deg i utlandet.

Unngå Datalagringsdirektivet

Samme løsning kan brukes til å surfe anonymt, og dermed også unngå å bli «overvåket» slik Datalagringsdirektivet vil. Du kan bruke tjenester som Skype i land hvor Skype feks ikke er tillatt, og med en Torrent VPN tjeneste fra Super VPN Service kan du enkelt og effektivt få tilgang til hva som helst uten noen begrensninger på båndbredde eller applikasjonstilgang.

Se norsk TV fra utlandet – eller omvendt

Har du feks lastet ned NRK Nett-TV appen til iPhone så kan du IKKE bruke denne mens du er på feriehytta i Sverige, eller på den årlige sydenturen på Mallorca. Da må du ha en norsk IP-adresse, og det er nettopp her Super VPN Service kan hjelpe deg. Og det samme gjelder med andre TV-apps som feks:

Super VPN Service kan selvsagt også brukes til din PC, være seg Windows, Linux og Mac OS. Har du med deg PC-en på et utenlandsbesøk og har lyst til å se på NRK Nett-TV fra nettet, må du fortsatt ha en norsk IP-adresse. Tilsvarende vil også gjelde hvis du vil se TV2 Sumo på din datamaskin.

Fordeler med Super VPN Service:

 • Ubegrenset overføringsmengde per måned
 • Ubegrenset hastighet
 • 128-bits kryptering (med SSL avtalen får du 2048 bits)
 • Anonym surfing (for de som ønsker det … hører jeg Datalagringsdirektivet….)
 • Fungerer med alle operativsystemer og mobile enheter
 • Betal med Amex, Mastercard, Visa eller PayPal
 • Installer på så mange enheter du vil, men kun en enhet om gangen
 • Du kan koble deg opp mot mer enn 50 forskjellige land, avhengig av hvor du er – og hva du skal gjøre
 • Fra kun 8 dollar i måneden

SuperVPN-2014

Klikk på knappen for å
abonnere på nye artikler
rett i Messenger.

Liker du det du leser, kan du bli en supporter via Patreon!

Kommentarer

 1. Hello, I used SuperVPN for a while and it worked fine. Now I am using Goldy VPN, their service is great and I watch Hulu whenever I want just for $12.

 2. Super VPN have some great SSL options there. I use their services for 2 years now and would recommend it to everyone. I tried a lot of VPN options in the past, but Super VPN turned out to be the best solution for Online TV and streaming.

 3. I am using them right now and everything works perfect. They have 2 servers available and to unblock all you will need their Deluxe SSL plan which is probably based on dedicated IP’s.

 4. Hei Hans
   
  Sitter i USA og tjenesten fungerer ikke her. Heiv meg over før jeg leste kommentarer. under fordi du skal ha peiling.. Maasse tid og $8 tapt..
   
  Du bør slette hele innlegget eller redigere det i tilfelle. Dette innlegget kommer nemlig høyt opp på søke motorer når du søker på «norsk IP adresse i utandet»og i tillegg så stoler folk på deg.
   
  Jeg gjorde ihvertfall det frem til nå..
   
  /Olav

  1. @OlavBalandin Hei, jeg har brukt det her flere ganger – de har egen server i Sandefjord så det skal fungere – så fremst ikke tjenesten deres er nede for øyeblikket…. det kan jeg selvsagt ikke vite til enhver tid og det skal også legges til at artikkelen er skrevet for nesten 2 år siden nå.
    
   Se også mer https://www.supervpn.net/prices.html – om det skulle vise seg å ikke fungere i det hele tatt så har du 7 dager return på dine 8 dollar. Om det ikke skulle gå så skal jeg heller betale deg tilbake de 8 dollarne du har svidd av på mitt gamle råd 🙂
    
   Vennlig hilsen, Hans-Petter

  1. hei. Prøver via no.supervpn.net men får det ikke til. Får ip adr som om jeg er i usa, ikke norge. Kan du hjelpe ?

   1. Heisan,

    Testet ut Norge for kort tid siden, og den funket ikke – for øyeblikket – men har testet Sverige og en rekke andre land, og det fungerer som det skal. Kan være serveren i Sandefjord med andre ord. Prøv support-tjenesten til SuperVPN og hør med de 🙂

    Vennlig hilsen, Hans-Petter

 5. Har nå fått vite at de jobber med å finne en server i Norge slik at de kan tilby tjenesten, så vi får se. Veldig kjedelig om det da blir hastighetsutfordringer. Skal sjekke den andre tjenesten du nevner.

  1. Dette er på plass nå ja – fikk bekreftet det for et par uker siden via en kompis som hadde en kompis som bor i Canada og brukte det her til å se på ski-vm via NRK Nett-TV appen 🙂

 6. Hei,

  SuperVPN tilbyr i utgangspunktet ikke muligheten for dette. Jeg har vært i kontakt med dem og de påstår at de aldri har hatt servere i Norge.

  Jeg avventer nå tilbakemelding fra dem ettersom jeg var inneforstått med at det var akkurat det de tilbydde.

  Venter spent på hva de kommer tilbake med.

  TE

  1. Hei Tom-Erik.

   Om det du skriver stemmer, så må jeg jo revurdere hele artikkelen ja 🙁
   Har sendt Super VPN Service en mail ettersom jeg skulle få en gratis VPN tjeneste siden jeg har skrevet en bloggpost noe de reklamerer med. Enn så lenge har jeg ikke hørt noe fra de, så i mellomtiden får vi se om vi ikke har noen andre leverandører som også kan tilby en VPN server i Norge.

   Takk for tilbakemeldingen Tom-Erik.

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

  2. Hei Tom-Erik.

   Har testet ut SuperVPN nå – fikk ett års gratis bruk mot at jeg blogget om det 🙂
   Uansett – to ting:

   1. Den fungerer kun mot USA, og
   2. Den var utrolig treg – kunne glemme å kjøre ABC Playeren på iPaden min feks

   Holder fortsatt på å investigere mer her, og kom da over den her: https://overplay.net
   De ser ut til å ha servere – bla i Norge!

   Vennlig hilsen, Hans-Petter

Legg igjen en kommentar

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen
Utviklet av Martin Grønneberg