fbpx

Ut på tur for å teste ut Jabra Elite 7 Pro

Satt fra meg bilen ute i Sørkedalen og tok med meg blant annet Jabra sine nye buds – Elite 7 Pro – på en liten telttur ved Blankvann.

Det er ingen tvil om at Jabra er en av mine favorittleverandører av hodetelefoner og buds. Og Elite 7 Pro skulle raskt vise seg å bli en ny favoritt.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Mindre og bedre

Mye mindre «ladekasse» enn til Jabra Active 85T. Selve budsene er også blitt kraftig redusert i størrelse og nesten 20 prosent i vekt. Og lyden er det ingenting å utsette på heller. Bassen låter nesten som om du har på deg «over the ear»-hodetelefoner.

Jabra Elite 7 Pro

Kort oppsummert er mine erfaringer med Jabra Elite 7 Pro så langt veldig gode.

De kobler seg opp til min Apple iPhone 12 Pro Max eller Samsung Galaxy S21 Ultra lynrask. Så langt har jeg ikke opplevd at Bluetooth-signalet faller ut og rekkevidden er i tillegg helt enorm. Jeg kunne faktisk la mobilen ligge igjen på kontoret i kjelleren min, og så bevege meg helt opp i andre etasje (varmekabler med vann og ekstra lydisolering fra kjelleren og opp til første etasje til tross) og inn på ett av soverommene før signalet begynte å «droppe».

HearThrough-funksjonen er nesten skremmende god. Fire mikrofoner – to på hver bud – fanger opp lyden utfor nesten bedre enn det ørene mine gjør. Og HearThrough-nivået kan selvsagt også tilpasses.  Og det er ikke det eneste som kan tilpasses. Den avanserte MySound-funksjonen i Jabra-appen gjør det mulig til skreddersy lytteropplevelsen til dine egne ører. Og med den nye algoritmen til Jabra, så vil også bakgrunnsstøy forsvinne når du for eksempel snakker i telefon eller er med på et videomøte eller webinar.

Og batterikapasiteten er det heller ingenting å utsette på. Inntil 9 timer lytting og hele 35 timer, når du tar med kapasiteten til ladekassen (som selvsagt også kan lades opp via USB C og trådløst).

Definitivt mine nye favoritter når det kommer til buds.

Du kan lese mer om Jabra Elite 7 Pro her.