fbpx
Logitech Folio Touch

Unboxing Logitech Folio Touch til iPad Pro

Helt siden det ble mulig å bruke touchpad til iPad Pro har jeg ønsket meg et nytt tastatur. Valget falt på Logitech Folio Touch.

Apples Magic Keyboard koster nesten 4.000 kroner til iPad Pro 11-tommer. Det synes jeg er en fryktelig stiv pris å betale for å få et tastatur med touchpad. Derfor gikk jeg heller for Logitechs Folio Touch til under halve prisen. Førsteinntrykket lover veldig godt.

For ordens skyld så testet jeg ut å filme med et sekundært kamera for å vise mer av tastaturet. Insta360 One X ble benyttet og jeg har zoomet inn etter beste evne. Kommer nok til å flytte kameraet enda nærmere meg selv neste gang, og bytter muligens Insta360-kameraet ut med DJI Osmo Pocket. Learning by doing :)

Logitech Folio Touch får du kjøpt hos Apple.no for 1590 kroner.