fbpx

Om ikke lenge finner du iPad i norske butikkhyller - kun et forbrukerprodukt eller egnet for bedrifter også?

Topp 5 Business-app til iPad akkurat nå!

Om ikke lenge finner du iPad i norske butikkhyller – kun et forbrukerprodukt eller egnet for bedrifter også?

Siden lanseringen av iPad i april i år med 1,500 apps, teller vi nå hele 32,300 apps som er laget kun for iPad. Med disse 32,300 appsene kan vi telle også mange gode apps for bedrifter, og veksttakten er sterkt økende – nettopp fordi iPad-en egner seg meget godt til å være et arbeidsverktøy like mye som en surfe- og underholdningsmaskin.

Med en favoritt så tenker jeg på apps som gir meg muligheten til å gjøre arbeidsoppgaver bedre, enklere, raskere og være mer produktiv og effektiv. I den jobben jeg har i Cisco så er jeg ofte mobil – jeg bruker forskjellige enheter til forskjellige arbeidsoppgaver, og iPad-en er for meg en helt perfekt «dings» fordi den er så liten og lett, men samtidig gir den meg tilgangen til alle verktøy og tjenester som jeg trenger for å utføre jobben min – uansett når og hvor!

Her er mine Topp 5 apps for bedriftsmarkedet

(Hele artikkelen ligger på Mobizmag.no hvor jeg er fast blogger)