fbpx

Kult designhåndsett til din mobiltelefon

Slankt og lekkert håndsett til din mobiltelefon eller padde fra MoshiMoshi

Fra selskapet Native Union og den franske designeren David Turpin kommer MM02 – et slankt og lekkert håndsett til din mobiltelefon.

Jeg har fått teste Moshi-Moshi 02 i en liten periode nå, og må si at dette er et produkt jeg nok kommer til å eie også. Her snakker vi om et lekkert og moderne håndsett som du enten får i luksuriøs svart soft-touch finish eller i hvit høyglans (passer kanskje ekstra godt på norske kjøkken). Jeg har testet det svarte håndsettet, uten at det spiller noen rolle ift brukeropplevelsen. Samme håndsett ble også nylig testet og omtalt i DinSide hvor den fikk terningkast 5! Les hele artikkelen her!

Til alle telefoner og datamaskiner

Med engang du tar i håndsettet så merker du at dette er produsert med høy kvalitet. Både høyttaler og mikrofon fungerer svært godt, og midt på håndsettet finner du en liten knapp som brukes til å besvare og avslutte samtaler med.

Håndsettet leveres med en base, en silisium-matte designet for å beskytte mobiltelefonen mot slitasje, og er utstyrt med en 3,5 mm jack (kompatibel med iPhone).

Du kan derimot kjøpe andre adaptere slik at du kan bruke MM02 til nesten alle typer mobiltelefoner i markedet. I tillegg får du kjøpt en USB-adapter også, slik at du kan plugge håndsettet til din datamasking og bruke den til Skype, GoogleTalk og alle andre softphone-baserte VoIP-applikasjoner!

Det er selvsagt ingenting i veien for å plugge den til iPad’en din også – så har du virkelig en eye-catcher når du sitter på bussen, toget, kantina på jobben …..

Hvorfor ha et håndsett til en mobiltelefon?

Du lurer på hva pokker det her skal være godt for – gjøre en mobiltelefon om til en stasjonær-telefon…men jeg kan si det slik at når jeg sitter på kontoret, eller på hjemmekontoret og telefonen ringer – så MÅ jeg bruke i det minste et håndsett da jeg hater å holde mobilen inntil øret over lengre tid. Det føles rett og slett ubehagelig ut.

Og med tanke på at MM02 fjerner opptil 99% av strålingen fra en mobiltelefon, så er det helsemessig fornuftig å bruke en slik løsning når du skal snakke i telefon over lengre tid.

I tillegg – og det kan være at dette er bare meg – så har jeg en lei tendens til å GÅ rundt omkring med min mobiltelefon når jeg er i en samtale – uten at jeg har noen grunn til det, utover at jeg kan det fordi jeg ikke er bundet til en kabel…he,he, men med MM02 så blir jeg sittende, og dermed også mer konstrert. Sagt med andre ord så blir samtalen bedre for meg.

I tillegg kan en slikt håndsett også være en god løsning kombinert med feks NetCom sin nye trådløse sentralbord tjeneste for familien hvor familiemedlemmer enten har en mobiltelefon som er Hjemmets mobiltelefon, og som blir den telefonen alle andre familiemedlemmer kan sette over til. Noen liker fortsatt følelsen av å ha et skikkelig rør-i-hodet (inkludert undertegnede).

Det ENESTE jeg har å utsette på dette håndsettet her er den ekstra ledningen du får mellom base-stasjonen og telefonen. Du kan selvsagt droppe den ene ledningen, fortsatt bruke basen, men plugge håndsettet direkte til mobilen din.

Men ønsker du å ha håndsettet tilkoblet basen, og slippe den ekstra ledningen så finnes det også en løsning for det her – i modellene MM03 eller MM04 som er Bluetooth-baserte, og som jeg garantert skal få testet om kort tid.

I Norge har TrendDistribution skaffet seg agenturet på dette håndsettet, og opererer med en veil pris på 599 kroner.

Du kan også kjøpe håndsettet direkte fra den norske netthandel-butikken iTrends for 599 kroner.