fbpx

Den gamle bordtelefonen forsvinner, men et skikkelig håndsett er fortsatt godt å ha av og til.

Gi din iPhone et telefonrør

Den gamle bordtelefonen forsvinner, men et skikkelig håndsett er fortsatt godt å ha av og til.

Bedrifter og privatpersoner bytter ut den gamle bordtelefonen i stor fart med et rent mobilt arbeidsmiljø. Samtidig er det godt å kunne ha et skikkelig «rør» å snakke i – av flere årsaker:

Personlig har jeg nå 4 forskjellige eksterne kilder til lyd og stemme til min iPhone 4:

Kinderegget mitt på kontoret

MoshiMoshi 03i er min oppgradering fra lillebroren MoshiMoshi 02 som jeg har skrevet om tidligere. Kabelen er erstattet med BlueTooth, og basen til telefonrøret har i tillegg blitt ustyrt med egen dock for min iPhone.

Via USB til min Mac blir nå min iPhone ladet og synkronisert, samtidig som MM03i også blir ladet opp. Jeg liker ikke minst også at jeg kan trykke inn volumknappen på telefonrøret i 1,5 sekunder for å aktivere tale-basert ringing.

Lydkvaliteten er mye bedre enn via iPhone apparatet direkte, og røret bærer også preg av skikkelig kvalitetshåndtverk. Liker du ikke den hvite som jeg har her, finnes den også i sort – og selv om MM03i er laget spesifikt for iPhone (dockingstasjonen) så fungerer den selvsagt mot alle andre Bluetooth-baserte telefoner. Det kan også nevnes at MM03 er tilsvarende i-utgaven, men da billigere og uten iPhone-dockingen.

Bilde: Sort utgave av MM03i – veiledende pris på 1,299 via Trend Distribution som distribuerer disse produktene i norden

Bilde: MM03 uten iPhone-dockingen. Koster 300 kroner mindre. Les også Digi.no sin artikkel om MM03-modellen «Mobiltelefoni – Designretro for trådløs bedrift»

Hovedfunksjoner:

Ønsker du – eller din bedrift – et skikkelig telefonrør til din trådløse bedriftsløsning kan jeg varmt anbefale MoshiMoshi sine produkter. Disse og flere finner du hos Trend Distribution som er nordisk distributør.

Norske iTrends selger også denne og de andre MoshiMoshi-produktene som starter på 289 kroner ink. moms