fbpx

Test: A-Solar Solar Power case for nettbrett

På tur uten strøm, men med nettbrett og smarttelefon – her er redningen!

Batteripakker, og de med solcelle-panel i tillegg, er jeg en stor fan av. Jeg har testet og omtalt flere av A-Solars produkter, deriblant AM-600 som er selskapets største, med hele 13,200 mAh, ryggsekken med innebygd solcelle-panel og det medfølgende batteriet på 7000 mAh, og nå også nettbrett-vesken med integrert solcelle-panel og det samme batteriet inkludert på 7000 mAh.

Det er vel egentlig ikke en veske, selv om den kan har bære-håndtak og huser en iPad eller et annet nettbrett, men kan godt brukes som det – like godt som den kan festes til en ryggsekk slik at den blir godt eksponert for sollys når du er ute på tur – og sånn sett tar i bruk solcelle-panelet for å lade opp det medfølgende batteriet. Om det skulle regne er det kjekt å vite at denne solcelle-vesken er vannavstøtende også.

Best i test

I siste utgave av HjemmePC ble 7 solcelle-produkter testet, og denne solcelle-løsningen fra A-Solar fikk full score (som det eneste produktet) og ble følgelig kåret til best i test!

Tekniske data:

Konklusjon:

Skal du ut på tur – eller dra til et sted hvor det ikke er innlagt strøm – så vil dette være et kjærkomment produkt om du har planer om å ta med deg et nettbrett, en smarttelefon eller en bærbar GPS – eller alle tre tingene. Prisen på 899 kroner burde heller ikke skremme noen. A-Solar Power case for tablets distribueres av Trend Distribution og forhandles blant annet av Virex.