fbpx

Execase fra Konnet ser ut som orginalen, men er billigere og bedre

Støtter og beskytter din iPad2 – forran og bak

Execase fra Konnet ser ut som orginalen, men er billigere og bedre

Jeg kjøpte meg – som jeg tror mange gjør – et iPad Smart Cover til å beskytte iPad-en med. Lett å hekte på og av, ser bra ut, gir støtte for å la iPad-en stå, eller ligge konfortabelt i fanget også beskytter den fronten på en god måte. Den innebygde magneten gjør også at iPad-en åpner og lukker seg automatisk når du åpner opp eller lukker din iPad med Smart Coveret. Det gjør også Konnet sine Execaser, men i tillegg gir den din iPad den beskyttelsen på baksiden som de orginale Smart Coverene ikke gjør, og det til en lavere pris i tillegg.

Alle må ha hver sin iPad – og hver sin Execase

Hjemme har vi totalt fire iPad-er i sving. Faktisk er det kun fruen i huset som ikke har iPad, mens undertegnede og alle tre barna har hver sin iPad. Jeg har en svart Execase, mens Hedvig og Gustav – begge to er fem år – har sine i henholdsvis rosa og blå farge. Eldste-datteren har også beskyttet sin iPad2, men med en «sånn-derre-mote-merke-kappe» :)

iPad-en er enkel å plassere i Execasen, og like enkel å ta ut. Det jeg liker best – forøvrig den beskyttende effekten er hvor godt utført selve designet er.

Alt av knapper og kontakter, kamera, mikrofon og høytaler er lett tilgjengelig og designmessig er det utformet slik at det løfter den totale opplevelsen. Det både ser og føles bra ut – at du har et godt produkt i hånda – med en kappe som ikke gjør iPad-en din nevneverdig  tykkere enn om den hadde vært «helt naken».

Konnet Execase kan jeg varmt anbefale til alle som har en iPad2 som de vil ta godt vare på. Den leveres også i utallige farger, så her bør det være fult mulig for alle å finne sin favoritt.

Konnet Execase distribueres av Trend Distribution og forhandles i dag blant annet av iTrends.no til 299 kroner inkl moms.

 

Disclaimer: iTrends er en annonsør her på HansPetter.info