fbpx
galaxy z flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 er markedets mest sexy smarttelefon

Valg av smarttelefon, sier gjerne noe om hvem vi er og hvem vi identifiserer oss med. Handlingen er ofte preget av følelser, fremfor at vi tar et rasjonelt valg. Det gjelder også hvis du går for Samsung Galaxy Z Flip 3. 

«Alle ser helt like ut»

Det begynner å bli mange år siden vi kunne skille mellom de forskjellige produsentene og modellene ved å kun se på mobilen. I dag er alle flate, skjermen dekker mer eller mindre hele forsiden, og baksiden blir gjerne dekket av et beskyttende deksel.

Forskjellen ligger gjerne i innmaten. Og i appene og tjenestene. Det er produsentene, som Apple og Samsung, smertelig klar over. Derfor handler det mye å tilby sømløse kundeopplevelser på tvers av flere enheter.

Men det er ikke alltid nok. Og ikke alltid er opplevelsene gode nok. Mens Apple kontrollerer hele sitt økosystem, fra hardware, software og tjenester, er Samsung gjerne avhengig av Microsoft Windows på laptoper og Google Android på nettbrett og mobiltelefoner. Og så legger de sine unike tjenester på toppen.

Velkommen tilbake til 90-tallet

I tilfellet med Samsung Galaxy Z Flip 3 (og Fold 3 for den sakens skyld), nøyer ikke selskapet seg med å legge til sine unike tjenester på toppen av Microsoft og Google. Nå skal også hardwaren og utseendet skille seg ut. Ser du noen i dag med en brettbar mobil, både opp og ut, er sannsynligheten svært stor for at det er en Samsung-telefon.

Og med Galaxy Z Flip 3, har Samsung laget, etter mitt syn, markedets mest sexy smarttelefon.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Aktuelle lenker:

 

 

NB: Må bare beklage litt «merkelig» lyd av og til i videoen. Viktig å passe på at mikrofonen «henger» som den skal, og det gjorde den ikke denne gangen fra skjorta mi.