fbpx

Test: Utrolig god Bluetooth for bilen

Plantronics K100 må jo være markedets beste?!

PlantronicsHandsfree – dvs kabelsnoren fra Apple – er ikke den beste løsningen for en god og ikke minst sikker samtale i bilen!

Har du ikke Bluetooth integrert fra før, og lurer på hva du bør kjøpe deg, så kan jeg nærmest garantere for at du kommer til å bli veldig fornøyd med Plantronics K100 produkt! Lekkert design, enkel å bruke, rask til å koble seg opp til mobilen din, lang batteritid, liten vekt, støtte for A2DP og ikke minst GOD høytaler og like god mikrofon.

Hovedfunksjoner:

Så over til det ALLER beste!

Til venstre for hjulet er det en liten FM-knapp, og via denne så kan du overføre lyden fra din mobilsamtale over til stereoanlegget i bilen :)

Standard frekvens er 88,3 – hvilket også vil bli lest opp til deg – på engelsk, og via en behagelig kvinnestemme. Samme gjelder forøvrig når du slår på K100, blir tilkoblet, går mot tomt batteri, og slår av…den snakker til deg, slik at du ikke trenger å flytte blikket vekk fra veien :)

Uansett – tilbake til frekvensen 88,3 – hvis du ikke vil bruke den, kan du velge mellom mange andre: 88.7, 89.1, 89.5, og 89.9, osv….bare trykk på FM-knappen igjen så skifter den automatisk til neste frekvens. Denne funksjonen kan du feks da bruke til å spille musikk fra telefonen din – via Plantronics’en – og så overført via FM til stereo’n i bilen….og det fungerer også veldig godt!

Konklusjon:

Plantronics K100 gjør bortimot samme jobben som integrerte Bluetooth løsninger til nye biler gjør i dag – NESTEN – men så koster også denne løsningen forsvinnende lite med sine 650 kroner, sammenlignet med 20 til 30 tusen du må ut med for en integrert-rett-i-rattet-og-stereo-løsning!

Plantronics K100 kan jeg anbefale på det ALLER sterkeste – faktisk sjelden jeg blir så positiv til et produkt!