fbpx
CES

Oppgradert med Eirik og Hans-Petter – CES-spesial – S3E83

Årets første «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter» handler om CES – verdens største messe for forbrukerteknologi. Endelig husket vi å fly med dronene til Eirik under innspillingen også.

Månedlig dingse-episode

Hver måned stikker jeg innom min gode venn, bransjekollega, bransjekonkurrent og dingse-kompis, Eirik Norman Hansen, for å diskutere nye dingser vi har kjøpt eller testet. Dingser vi har lyst til å teste, eller planlegger å kjøpe, og produkter vi skulle ønske vi hadde.

Årets første episode handler i stor grad om alt av teknologi og produkter Eirik opplevde under sin reise til Las Vegas og CES – Consumer Electronics Show – hvor Eirik fikk boltre seg spesielt mye med droner både over- og under overflaten.

Du finner Hans-Petter & Co på din favoritt podkast-spiller, som blant annet Apple PodcasterOvercastPippaTuneIn RadioSpotifyAcast og Google Podcasts.

Mer informasjon om alle produktene vi har snakket om, finner du på Facebook-gruppen «Oppgradert med Eirik og Hans-Petter». Og har du spørsmål eller tips om dingser vi bør snakke om, så er det bare å spørre – på den samme gruppen!

Se episodene via YouTube

Episodens sponsor