fbpx

Over 500 kvinner fra Norges IKT-bransje lot seg inspirere og engasjere i sommervarmen

ODA-nettverkets inspirasjondag inspirerte

Over 500 kvinner fra Norges IKT-bransje lot seg inspirere og engasjere i sommervarmen

Bilde: @FruPerez sitt Instagram-bilde

Det var stinn brakke som det heter i dag på Latter i Oslo 24. mai. Norges største nettverk for kvinner i IKT-bransjen – ODA Nettverk – hadde invitert til Inspirasjonsdagen 2012, og kvinnene lot seg virkelig også inspirere. Selv var jeg en av foredragsholderne som skulle inspirere over 500 kvinner – en oppgave som jeg ikke bare gjorde meg veldig nervøs, men faktisk redd.

Jeg skulle ønske jeg var en kvinne på en dag som dette

Jeg skal innrømme det – under #Inspirasjon2012 skulle jeg ønsket at jeg var dame. Først var jeg en smule misunnelig på at jentene i IKT-bransjen hadde dette fantastiske arrangementet for seg selv, dernest gikk det opp for meg at skulle mennene opplevd det samme så måtte vi ha vært kvinner! MENN lar seg ikke inspirere og engasjere på samme måten som disse kvinnene feiret seg selv og hverandre, til det er vi for gode, for kule liksom :)

Det var latter, applaus og til og med noen tårer – ikke minst når den norske sjefen for HP gikk av med ODA-prisen som årets kvinne i IKT-bransjen. Både Mailen Tollånes Greve som leder av ODA-Nettverket sin Inspirasjonsgruppe og vinneren selv, Anita Krohn Traaseth sleit med å holde følelsene i sjakk – men så var det vel kanskje ikke meningen heller – å holde de i sjakk altså.

Første og kanskje siste gang jeg får snakke til så mange damer på en gang

Hvor mange ganger i løpet av livet får man muligheten til å snakke til – og med så mange kvinner på en gang? Jeg bare MÅTTE ta bildet av det her, hvilket var også det første jeg gjorde når jeg kom scenen. De fleste så det kanskje ikke, men det var med sjelvende hender jeg dro frem min iPhone, festet på min Olloclip-objektiv, og knipset en stappfull sal hvor alle stoler var tatt og de resterende deltagerne satt på gulvet for å bli inspirert. Man blir jo selv svært så inspirert av slikt!

 Her er foredraget mitt fra Inspirasjonsdagen

 

Tusen takk for at jeg fikk være en del av denne dagen!