fbpx
teknologi

Ny YouTube-serie: Teknologi i kjelleren

Etter over 8 år på YouTube, er det på tide å gjøre litt alvor av «innsatsen«. Hver uke fremover vil jeg ta for meg de viktigste teknologi-nyheter, med en (for)bruker-vinkling. 

Teknologi i kjelleren

Jeg jobber hjemme. I kjelleren i vårt hus. Her skriver jeg til HansPetter.info. Her podkaster jeg til MediaPuls og her forbereder jeg nye foredrag. Fremover vil jeg også produsere YouTube-programmet «Teknologi i kjelleren», som vil komme ut med en ny episode hver uke.

(For)bruker-teknologi

Fokuset til YouTube-serien vil være teknologi som du og jeg bruker i hverdagen – når vi er hjemme, på jobb eller på reisefot. Jeg har ambisjoner om å ta for meg ukens viktigste teknologi-nyheter, i tillegg til å ta for meg nye produkter (gadgets, duppedingser). Jeg vil omtale, demonstrere og teste (forhåpentligvis) mange spennende produkter fremover. Produkter som jeg enten har kjøpt selv, men også produkter jeg får låne til testing eller teknologi som jeg har blitt sponset med.

Tydelig merking

Får jeg fordeler, skal du enkelt kunne vite om det. Har jeg blitt sponset med et produkt, vil det merkes tydelig. Og jeg vil aldri omtale produkter jeg ikke «digger» selv, selv om jeg skulle blitt betalt for det. Men du skal ikke se bort i fra at jeg ikke kommer til å omtale produkter jeg har kjøpt, som ikke leverte. Som ikke overbeviste.

 

 

Abonner og tips

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min. Jeg vil også gjerne få tips fra deg om produkter jeg bør teste ut. Og med alle produkter som kommer fra Kina, vil det være ekstra interessant (og kult) å teste ut produkter og tjenester fra norske startups.