fbpx
Chromebook

Ny selfiestang, Lenovo Yoga Chromebook C630 og Chromecast til Google Home Hub

Jeg har fått meg selfiestang til min DJI Osmo Pocket. For første gang har jeg testet en Chromebook. Visste du at man kan chromecaste til Google Home Hub? Og Password Checkup sier ifra om passordet ditt har blitt kompromittert.

DJI Osmo Pocket

Det lille «gimbal-kameraet» fra DJI – Osmo Pocket – kan filme og ta bilder helt «alene«. Men det kan også kobles direkte til en smarttelefon. Eller via en kabel, slik at du for eksempel kan plassere den på en selfiestang. (Du kan også kjøpe en trådløs adapter, men da må du ut med «farlig» mye mer i kostnad, enn de 20 dollarene jeg betalte.

Ukens Gadget: Lenovo Yoga Chromebook C630

Ukens Gadget presenteres av Elkjøp. Jeg har endelig fått testet en Chromebook. Det tok sin tid. Årsaken var enkel; jeg synes det ikke har vært noen fine Chromebooks å teste. Men likte jeg Lenovos Chromebook utover designet?

Chromecast til Google Home Hub

Hadde det ikke vært for at jeg testet ut Lenovos Chromebook så hadde jeg ikke tenkt på at man kan chromecaste TV-programmer og filmer til Google Home Hub.

Password Checkup

Jeg har installert Chrome-innstikket Password Checkup, som sier ifra til meg om mine passord har blitt kompromittert. Verdt å sjekke ut i disse usikre tider.

 

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Nå også som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast også.