fbpx
Nuraphone

Nuraphone gir deg en skikkelig «wow-opplevelse»

De trådløse hodetelefonene, Nuraphone, ga meg en lydopplevelse jeg aldri før har opplevd. Men medaljen har også en bakside. Det kan gjøre litt vondt etter noen timer. Samtidig er det virkelig verdt det.

Lydopplevelse utenom det vanlige

Med Nuraphone får du teknologien inova™ som gjengir diskant og mellomtone i en innebygget ørepropp og bassen fra en komfortabel over-øret hodetelefon. Det beste? Nuraphone finner selv ut hva som er den optimale lydprofilen for deg!

Dette skriver Hør.no på sin hjemmeside. Lovnaden er stor, men Nuraphone leverer så til de grader. Men ikke alt er perfekt. Og prisen er i tillegg (noe) stiv. Men ikke stivere enn at det er verdt det. Om du enten liker å se på film eller TV-serier, høre på musikk eller få med deg de siste episodene av dine favoritt-podkaster; Nuraphone leverer så til de grader en «wow-opplevelse» du må høre selv for å tro det!

Hør selv – på min opplevelse og vurdering av Nuraphone – etter 3 uker med «intensiv» testing / nytelse.

 

Strålende omtaler i andre magasiner

Trusted Reviews gir Nuraphone 4 av 5 stjerner, og skriver blant annet;

The Nuraphone are a bold set of headphones, which go beyond simply capitalising on current trends in the market. Their tech sounds like the stuff of fantasy – but it’s real, and it works. The Nuraphone feature sci-fi tech, tuning the sound to suit your ears.

 

Den svenske utgaven av Lyd & Bilde, gir Nuraphone 5 av 6 stjerner;

Ljudet är balanserat och basen är ordentligt fysisk och kan dundra loss med massor av kraft – utan att tappa dynamik. Detta är helt klart en bra produkt, som du absolut bör provlyssna på om du får chansen!

 

Les mer om Nuraphone på Hør.no. Og som nevnt i videoen, dette er hodetelefoner du må prøve. Jeg kan garantere deg en rå «wow-opplevelse».

Funksjoner: