fbpx

Kan dette handsfree-settet frigjøre deg fra krøllete ledninger og stress?

Novero Rockaway Bluetooth handsfree

Kan dette handsfree-settet frigjøre deg fra krøllete ledninger og stress?

Klikk på bildet for større utgave

Jeg er alltid på jakt etter gode produkter som kan gjøre smarttelefonen min enda bedre. I løpet av de siste årene har jeg testet flere forskjellige handsfree-produkter, Bluetooth-løsninger og andre telefonrør. En av mine aller største favoritter har vært Novero Tour som jeg fortsatt er min trofaste venn når jeg trener (hvilket jeg dessverre gjør altfor lite).

For kort tid siden fikk jeg lov til å låne Novero sitt nye Bluetooth-produkt; Rockaway av den nordiske distributøren Trend Distribution. Dette er også en Bluetooth-basert løsning, men i motsetning til Tour som du fester på hodet via en bøyle, er Rockaway bundet sammen av en ledning som enten henger bak nakken, eller under haken. Den andre forskjellen ligger i hvordan ørepluggene er konstruert. Mens Tour-pluggene ligger inntil øre-inngangen og er laget av stiv plast, festes Rockaway til ørene dine via myke gummi-propper som du trykker inn i selve øreinngangen for at de skal feste seg og holde det hele «på plass«.

Klikk på bildet for større utgave

Tekniske spesifikasjoner:

Konklusjon:

Novero Rockaway har tatt over for min gamle ledningsbaserte handsfree. Og det til tross for at Rockaway ikke er 100 perfekt. Det er to ting som jeg synes trekker litt ned. Det første er lyden – og da tenker jeg først og fremst på maks-volumet. På samme måte som ved Novero Tour, så kunne det godt vært enda mer trøkk og volum i lyden. Når det er sagt er det høyt nok til å stenge ute støyen på t-banen når jeg pendler mellom hjem og jobb. I tillegg til at lyden kunne vært høyere, kan det også oppleves noe vanskelig å få pluggene til å sitte skikkelig. Det følger med tre øreputer i forskjellige størrelser for at det skal kunne tilpasses forskjellige ører, men de kunne vært produsert slik at de utvidet seg mer slik at de satt bedre.

Når det er sagt er det ingen tvil om at Novero Rockaway er et godt Bluetooth-produkt. Prisen er det heller ikke mye å si på, og det er en nytelse å slippe kabel-surret mellom telefon og handsfree-settet. Lyden er god og fyldig, og batterikapasiteten er solid. I løpet av testperioden har jeg også fått tilbakemelding på at lydkvaliteten i mikrofonen også er meget god. Alt i alt er dette er veldig godt produkt som jeg er trygg på å anbefale videre – dog da med de to små forbeholdene som er omtalt.

Novero Rockaway distribueres av Trend Distribution og forhandles blant annet av Virex. Veiledende pris er 899 NOK, men med rabatt-koden HansPetter.info får du 10 prosent avslag hos Virex!