fbpx

"Speil, speil på veggen der, hvem er flinkest til å skrive om teknologi i landet her"?

Norges beste teknologibloggere

«Speil, speil på veggen der, hvem er flinkest til å skrive om teknologi i landet her»?

Jeg får litt pepper av og til for å skrive fordelaktig mye om Apple produkter, noe jeg bare må beklage for de som ikke liker det, men samtidig påpeke at det aldri har vært min hensikt å skrive så mye om det som ikke jeg selv finner interessant. Her er jeg nok en smule subjektiv ja, men i tilfeller hvor jeg prøver å være objektiv så bruker jeg så mye tid jeg kan på å Google meg frem til begge sider av saken – etter beste evne.

Det har jo blitt noen teknologiorienterte blogger i løpet av den siste tiden, Cision har laget sin toppliste over de beste teknologiblogger her i landet, og på Google+ har man også laget en liten liste over de teknologi-blogger de finner best. Noen går igjen, mens andre ikke er sammenfallende. Felles for disse listene er at det finnes få som blogger spesielt mye om Android, mens det er mange (selvsagt) som blogger rundt økosystemet til Apple. Jeg har spurt et par ganger via Twitter også etter Android-bloggere, men fått få svar. Derimot får jeg ofte hissige kommentarer fra Android-fans som synes både ditt og datt om meg og min subjektive holdning til Apple. Det er kanskje lettere å kritisere andre enn å skrive selv?

Hvilke teknologi-blogger synes du er best?

I stedet for å lure så mye, så er det kanskje bedre å spørre – så da gjør jeg heller det – hvilke teknologi-blogger synes du er gode? Som seg hør og bør, og i god HansPetter.info-ånd kommer jeg selvsagt til å skrive en bloggpost om resultatet bak en slik undersøkelse, men jeg har også lyst til å gjøre mer enn som så. Topp 10 listen vil jeg kjøre en egen bloggroll på – her på HansPetter.info – og jeg kommer helt sikkert til å bruke flere av de bloggene som kommer opp til å gjøre mine subjektive saker mer objektive ved å spille på lag med flere bloggere slik at belysningen blir bedre – forutsatt at det finnes gode Android-blogger der ute da – som også kunne tenkt seg å skrive av og til sammen med meg.

Undersøkelsen ble kjørt mellom 1 og 15 september 2012.

Undersøkelsen er nå avsluttet – 625 stemmer er talt opp og her er resultatet:

Tusen takk til alle som har svart og gratulerer til de som kom inn blant Topp 10 – egen side vil bli opprettet – under menyen «Ressurser» slik at virksomheter, bedrifter, produsenter, med mer, enkelt og effektivt kan finne frem til en liste over bloggere de bør kontakte når det kommer til teknologi.

Hva savner jeg personlig her – kvinner! Det er ikke EN blogg om teknologi som er laget / skrevet av ei jente, dame, kvinne.

Sånn er det – gutta skrur, jenter bruker, eller? Si ifra om du kommer over en teknologiblogg av ei jente, så skal jeg moderere meg :)

Sjekk ut kandidatene til de beste teknologibloggene her:

 

Fotokilde: Kris Kesiak Photography via photo pin cc