fbpx

#MediaPuls – Tekstdoktoren frykter for språket

Til episode 13 av MediaPuls har vi fått besøk av Christine Calvert for å diskutere språk og tekst. Og siste nytt om mediabransjen.

Mediebransjen tar ikke hensyn til at det snart er jul. Episode 13 av MediaPuls er sprengfull. Foruten vår faste rutine, som inkluderer «Ukens podcast er ikke sponset av….» og uken som har gått, har Marius og jeg fått besøk av Norges første og eneste #tekstdoktor, Christine Calvert. 

Christine er kursutvikler og foredragsholder med et stort lærerhjerte og masse kjærlighet til god tekst. Skriving og innholdsutvikling har vært Christines geskjeft i 25 år – tidligere som tekstforfatter i Power reklamebyrå, global webredaktør i DNV og «tekstevangelist» i BEKK. Christine Calvert driver firmaet Tekstdoktor og underviser på Westerdals ACT. Tekstdoktoren har også skrevet to bøker, Skriv for nettet – kort og godt (2010) og Skriv så det selger (2012).

MediaPuls – Episode 13

Nyttige lenker fra ukens episode:

Takk for at du lytter til MediaPuls. Marius og jeg hadde blitt veldig glad om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.

Foto: Peter Mydske