fbpx
medietrender

MediaPuls 194 – Latskap, reklame, innhold og papir

Resultatene fra ANFO og Deloitte sine medierapporter er krystallklare. Det blir mer innhold i egne kanaler og mindre reklame i de tradisjonelle. Mindre TV, radio og papir. Derfor satser Hegnar på et nytt papirmagasin.

Medietrender står i fokus i denne episoden. Under Aftenpostens teknologikonferanse 16. oktober annonserte redaktør, Espen Egil Hansen, at Aftenpostens forside blir personalisert. Estlands president forklarte hva som motiverer mest av alt når det kommer til digitalisering, og pressestøtten ble fordelt.

Forbrukerrådet bekrefter det samme som Zynk gjorde for kort tid siden; norske ledere og selskaper er i stor grad «frakoblede og utilgjengelige».

Nettavisen splittes opp mellom Egmont og Amedia, mens vi fortsatt venter på en større konsolidering i mediebransjen.

I sosiale medier siden sist, ser vi nærmere på;

 

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller Apple Podkaster. Eventuelt via RSS-feed!

 

 

Nyttige lenker:

 

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på Apple Podkaster. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.