fbpx

MediaPuls 101 – Debatten mellom Facebook, redaktørene og kulturministeren ble en litt pinlig samtale

Ytringsfrihet og redaktøransvar stod på agendaen da Facebook møtte redaktører og kulturministeren til debatt. Det ble ikke så mye debatt, men mest av alt en litt pinlig samtale.

Denne uken svarte endelig Facebook på kritikken fra norske redaktører under høstmøtet til Norsk Redaktørforening.
Facebook er på rundtur til en rekke land, og stoppet i Norge for å si det de sier til alle – hele tiden: Vi er en teknologibedrift og vi ønsker gjerne dialog til hvordan vi kan forbedre oss. Det ble det en slags debatt. Men mer en samtale. Og det var litt pinlig.

Nettavisen er 20 år, Aftenposten har lansert podkast for barn om den amerikanske valgkampen, og mobil browsing er større enn desktop for første gang globalt.

I tillegg ser vi nærmere på hva som har skjedd i sosiale medier siden sist. Og Marius og Hans-Petter har lekt seg litt med Giphy.

Abonner og hør på MediaPuls via SoundCloudAcastTuneIn RadioGoogle Play Music eller iTunes. Eller via RSS-feed!

Tidslinje:

[WPGP gif_id=»24036″ width=»600″]

[WPGP gif_id=»24056″ width=»600″]

Nyttige lenker:

Takk for at du lytter til MediaPuls

Har du forslag til temaer og saker vi bør ta opp i MediaPuls, så kan du komme med de via vår åpne sendedisposisjon på bit.ly/MediaInnspill.

Du finner Hans-Petter og Marius på HansPetter.info og Helt.Digital. Vi hadde satt veldig stor pris på om du vil abonnere og rate oss på iTunes. Alle episoder legges ut fortløpende med lenker til alt vi har snakket om på Mediapuls.no.