fbpx
forberedelser

Lykke = Virkelighet – Forventninger

Øker sannsynligheten for lykke hvis man setter seg selv lave forventninger? Eller kan det være at forventningene kan leve opp til virkeligheten hvis man bare forbereder seg litt bedre?

«Learning by doing»

Dette er historien om en mislykket telttur. Om store forventninger, men for dårlige forberedelser. Om det som skulle bli en fantastisk telttur for første gang alene, men som ble alt annet. Det meste som kunne gå galt, gikk galt. Og det var jeg overhodet ikke forberedt på. Jeg fikk lære meg om forholdet mellom virkelighet og forventninger «the hard way».

Planlegg for det beste. Forbered deg på det verste

Kan det være at Lykke = Virkelighet – Forventninger? Hadde jeg for store forventninger? Forventninger som var basert på dårlig innsikt og dårlige forberedelser. På den ene siden kan lykke komme i større grad til dem som ikke har så store forventninger. På den andre siden kan den også komme til dem som forbereder seg litt bedre.

Eller til dem som tar lærdom av dårlig innsikt og forberedelser, slik at neste telttur lever opp til de høye forventningene. Og dette gjelder selvsagt ikke kun for teltturer, men livet som sådan. For det er noe i det å planlegge for det beste, men forberede seg på det verste.

Ny drone på vei

De siste årene har jeg filmet og fotografert mine drone-shots med DJI Mavic 2 Zoom og DJI Mavic Air. Nå er begge to solgt, og blir i øyeblikket erstattet av DJI Mavic Air 2 Fly More Combo. Tipper på «Unboxing«-video og ny «Teknologi og Natur»-episode av selve jomfruturen.