fbpx
Lenovo Yoga

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon – Beste Windows-maskinen jeg har testet

Endelig har jeg fått testet en Windows PC som faktisk imponerer meg. Lenovos Yoga-maskin imponerer med sitt lekre ytre, og for en gang skyld blir ikke inntrykket ødelagt av Microsoft sitt operativsystem.

Takket farvel til Windows for mange år siden

Det er ingen hemmelighet at jeg har lenge vært en fan av Apple sine laptops. Helt siden begynnelsen av 2010-tallet, da jeg jobbet i Cisco og Cisco lot oss fotsoldater få bytte fra nettopp Lenovo og Microsoft Windows, til Apple MacBook, har jeg aldri angret. Microsoft sitt OS har hatt et totalt fravær av estetikk og finesse. Apples legendariske leder, Steve Jobs sa det så elegant for mange år siden:

 

Problemet med Microsoft er at de har dårlig smak 

 

«Bye, bye problem»

Den utfordringen PC-produsentene, anført av Lenovo, dessverre fått lide under i mange år. Men ikke nå lenger. Med Windows 11 har Microsoft endelig designet et OS som ikke bare ser bra ut, men som også oppfører seg bra. Og som bidrar til å skape en veldig mye bedre brukeropplevelse. Derfor er også min opplevelse av Lenovo Yoga Slim 7i Carbon, den beste PC-opplevelsen jeg har hatt på veldig mange år. 

 

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon

Lenovo Yoga Slim 7i Carbon er en fantastisk lett og lekker laptop. En laptop utstyrt med blant annet Intel® Evo™ i7-prosessor og Microsoft Windows 11, og som leverer en fantastisk ytelse, kombinert med en strålende 90 hz-skjerm, et veldig godt tastatur og Dolby Atmos-lyd via Harman Kardon-høyttalere.

Og det til en veldig konkurransedyktig pris.

Hovedfunksjoner og spesifikasjoner

 

Les mer om Lenovo Yoga-serien på Lenovo.no eller se mer om Lenovo Yoga Slim 7i Carbon på Elkjøp.no.

Du finner flere tester av Yoga Slim 7i Carbon blant annet her og her.

 

Intel® Evo™ laptop

Sponsored by Intel.