fbpx
smartklokke

Kronaby – Den svenske smartklokken som ikke forstyrrer

Jeg har testet smartklokken fra Kronaby en stund nå. En lekker hybrid smartklokke du ikke trenger å lade opp hver dag og som ikke forstyrrer deg mer enn du selv vil at den skal gjøre.

Hybrid smartklokke fra svenske Kronaby

Jeg bruker ofte klokke. Spesielt hvis jeg er på farta i arbeidstiden, eller hvis jeg er på trening. De siste årene har jeg brukt Apple Watch til begge deler, men skiftet mellom forskjellige reimer avhengig av situasjon. De siste månedene derimot har jeg benyttet meg av Kronaby sin (hybride) smartklokke. Hybrid fordi den ligner på et konvensjonelt armbåndsur, men smart fordi den har en del smarte funksjoner. Funksjoner du styrer via den medfølgende appen som installeres på din Android- eller iOS-telefon.

Tok sin tid å bestemme meg

Når du først har blitt vant med å få en rekke varslinger på Apple Watch; med muligheten til å ikke bare bli varslet, men også se hva det varsles om, tar det litt tid å venne seg til Kronaby. I alle fall gjorde jeg det. Men i likhet med alle andre varslinger i hverdagen – telefoner som ringer uanmeldt, e-poster som dukker opp til alle døgnets tider, varslinger om nye likes, delinger og kommentarer i sosiale medier – så har de én ting til felles; de forstyrrer deg fra det du egentlig holder på med!

Kun varslinger når det virkelig er viktig

Varslinger er som alle andre reklamepauser. Det går ut over brukeropplevelse, produktivitet og effektivitet. Det gjør ikke Kronaby. Hybrid-klokken varsler, men kun om de tingene du vil. Med en, to eller tre vibrasjoner bestemmer du selv hva som er viktig å bli varslet om. Og tanken er at varslingene bør være så viktig at det er først da du kanskje bør ta opp smarttelefonen din. Eller nettbrettet. Eller din laptop. Ikke ellers.

 

 

Les også andre omtaler av Kronaby sine hybrid-klokker:

 

Les mer om Kronaby sine hybride smartklokker her.