fbpx
PanaCast 20

Jabra PanaCast 20 – Elegant AI-basert 4K web-kamera

Det er ingen hemmelighet at jeg er svak for hodetelefonene og earbudsene til danske Jabra. Og da jeg ble spurt om om jeg hadde lyst til å teste ut deres web-kamera, var jeg ikke vanskelig å be. Det angrer jeg ikke på.

Fantastisk webkamera for den hybride arbeidshverdagen

Kort oppsummert så digger alt ved dette kameraet. Fra designet, kvaliteten og funksjonene. Tvers igjennom et solid web-kamera, som både zoomer og følger deg, og som bruker AI / kunstig intelligens for å optimalisere bildekvaliteten.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Hovedfunksjoner:

Strålende omtale i Lyd&Bilde: Jabra Panacast 20 gir de hittil beste bildene vi har sett til denne prisen. Og det er et ekstra pluss at det nærmest er elegant.