fbpx
Evolve2 30

Jabra Evolve2 30 – Perfekt når det er litt bråk hjemme eller på kontoret!

Jabras avanserte lydsystem med to mikrofoner fanger opp stemmen din samtidig som den analyserer og reduserer støyen rundt deg. Du vil faktisk ikke tro hvor mye bakgrunnsstøy Evolve2 30 fjerner. 

Jeg har testet mange hodetelefoner for å finne frem til de som er best til å fjerne bakgrunnsstøy. Da snakker jeg støyreduksjon slik at din musikk- eller podkast-opplevelse blir så god som mulig.

«Du vil ikke tro det»

Nå har jeg testet Jabra Evolve2 30 for å finne ut hvor mye støy mikrofonene klarer å fjerne slik at samtalen, webinaret eller digitalmøtet ditt blir så god opplevelse som mulig for mottageren. Jeg lastet ned en støy-simulator-app til min Samsung, koblet den til en ekstern høyttaler og simulerte støy fra kontoret, caféen, trær, vind, regn og sjø, for å høre hvor mye støy hodetelefonene faktisk klarte å fjerne.

Og du vil ikke tro hvor mye støy de klarte å fjerne!

Abonner på YouTube-kanalen min nå

Innhold

Spesifikasjoner

Aktuelle lenker