fbpx

Hvordan kan du overbevise selgerne dine om å bli mer digitale hvis du ikke kan gi dem en helhetlig strategi?

36 prosent av nordiske markedsdirektører har investert i inbound marketing, ifølge Deloitte. Denne digitale markeds- og salgsstrategien er populær fordi den forener salgs- og markedsavdelingen om felles mål og er tilpasset måten moderne kunder ønsker å kjøpe – og ikke minst, den har fokus på salgsvekst!

Digital markedsføring (og salg) satt i system

Inbound marketing er en målbar og digital markedsføringsstrategi som ved hjelp av nyttig og relevant innhold tiltrekker potensielle kjøpere til bedriftens nettsted, konverterer dem til leads og gjennom automasjon og rådgivende salg konverterer leads til kunder.

Inbound er en helhetlig metode og strategi som består av fire trinn som knytter markedsføring, salg og kundeservice sammen:

 

inbound marketing

 

Hvem passer inbound for?

Inbound passer best i markeder der kjøpsprosessene er lange, og kundene gjør en del research før de tar en beslutning – noe som gjelder de fleste B2B-bedrifter, men også en god del B2C-virksomheter. Er du i FMCG eller retail-sektoren, eller du selger produkter som kan klassifiseres som «lavinteresse», eller kundene kjøper basert vane eller impuls, er det ikke sikkert at inbound er det optimale.

Nysgjerrig på å vite mer? Kom til Oslo Plaza 13. mars

Den 13. mars går INBOUND-DAGEN av stabelen på Oslo Plaza, Norges eneste i sitt slag, med rundt 200 markeds- og salgsledere i salen. Noen kommer med hele ledergruppa. I år har vi både casestudier, paneldebatt og spennende foredrag på agendaen. Konferansier er Eva-Charlotte Stenset, tidligere nyhetsanker i TVNorge.

Casestudier

I fjor fikk vi høre hvordan en norsk SMB-bedrift doblet omsetningen sin med inbound. I år får vi høre fire kjente bedrifter dele sine erfaringer med inbound: Assa Abloy (tidl. TrioVing), VB (Varme & Bad-kjeden), Hallingplast og Dataton.

Paneldebatt

Hvor bør norske bedrifter legge markedsføringskronene? I annonser eller i eget innhold i egne kanaler? Rune Paulseth fra Facebook, Even Westerveld fra DNB, Britt Skjeppestad fra Mediacom og Stig Hammer fra MarkedsPartner stiller til en spennende debatt, med mulighet for spørsmål fra salen.

Markedsføring i sal A, salg og ledelse i sal B

Hver sesjon vil gi deg konkrete tips du kan ta med deg hjem og implementere i din egen virksomhet – fokuset vårt er på hva som fungerer , og ikke fremtidsvisjoner og vyer.

 

Se program og meld deg på her!

inbound marketing

 

Kilder: