fbpx
iphone 12 pro max

Første telttur filmet med iPhone

Etter snart fire år med iPhone X, har jeg endelig fått oppgradert til iPhone 12 Pro Max. Dermed ble dette den første teltturen min hvor kun Apple sin smarttelefon ble brukt til å filme med.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

iPhone for første gang

Det har gått et drøyt år siden jeg dro ut på min første telttur alene. Siden den gang har jeg brukt flere smarttelefoner å filme med, men aldri Apples iPhone. Huawei P30 Pro og P40 Pro har blitt brukt, i tillegg til Samsung Galaxy S20 og S21.

Denne gangen tok jeg kun med meg iPhone 12 Pro Max.

Og min DJI Mavic Air 2 selvsagt. Litt droning må til, når reglene tillater det.

Kortreist

En ettermiddag pakket jeg sekken og gikk fra huset, via Midtstuen og opp til Fuglemyrhytta. En skikkelig digg og kortreist tur. Teltet slo jeg opp like ved, nærmere bestemt Fuglemyra, hvor jeg fikk fyr på bålet, varm mat i magen og en god og kald pils.

Godt kledd og mett i magen, sov jeg nesten like godt som hjemme på mitt Exped liggeunderlag.

Følgende ble brukt til å lage denne filmen: