fbpx
fear factor

Fear Factor 2002: Første gangen jeg var på TV-skjermen

I løpet av de siste årene har jeg av og til vært på besøk hos TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 God Morgen Norge og hos NRK. Men den aller første gangen jeg var på TV-skjermen var for 18 år siden – på realityserien Fear Factor, som ble vist på TV 3. 

Fear Factor 2002

På NRK og TV2 har jeg av og til vært å se. Da har det som oftest handlet om teknologi og sosiale medier. Men for 18 år siden var det en helt annen grunn til at jeg var på TV-skjermen. Bare dager før jeg fylte 30 år, og bare dager etter at jeg hadde truffet min kjære Marianne, satt jeg på flyet ned til Cape Town i Sør-Afrika, for å delta på Fear Factor.

Realityserie i 4:3

Det ble med det ene programmet og den ene sesongen. Årsaken vil jeg påstå er lett å forstå. Rett og slett ikke et godt nok program. Det var gøyere å være med, enn å se på.

«Sliter» du med å få finne deg noe å se på, kan du kanskje bli litt underholdt av å se på hvordan realityserier ble produsert for over 18 år siden – og det i 4:3-format som var standarden «i gamle dager».