fbpx

iSpy Camera til iPad gir deg live video streaming med zoom og pan/tilt.

Få med deg jul og nyttår fra hele verden

iSpy Camera til iPad gir deg live video streaming med zoom og pan/tilt.

Det her er ikke et jul- og nyttårsprogram, men det passer jo perfekt i disse juletider å kunne ta seg en virtuell tur rundt jorden for å se hvordan været er, og hvordan nyttårsaften feks feires.

iSpy Camera er en universal app til dine iDingser – kjøp den en gang – og bruk den til iPod, iPad og iPhone.

Mulighetene til å seg et godt inntrykk av andre steder enn der du er nettopp nå er store. Her snakker vi ikke om kjedelige bilder, men live streaming!

I Norge finner jeg i skrivende stund 48 forskjellige kameraer jeg kan ta en nærmere kikk på:

Du kan ta kontrollen over de fleste kameraene for å rotere og se deg rundt. Flere av kameraene har også muligheten til å zoome ved at man velger seg ut et ferdig definert område man vi se nærmere på – som feks her i Tromsø:

Merk: Dette bildet er IKKE tatt om natten, men nå midt på dagen under mørketiden…synes du det blir fort mørkt der du bor, så tenk på at det finnes mange som har det værre :)

Ta en kikk på filmen under om du ikke har blitt overbevist. Det er selvsagt et par ting som mangler – spesielt med tanke på nyttårsaften og fyrverkeri, og det er jo lyd. I tillegg hadde det vært kult om man kunne lagret video mens man ser på – så langt får man ta til takke med fotografi og lydløs-video, men når videon i tillegg er veldig klar og tydelig så blir manglene fort overskygget av det positive med denne appen.

Les mer om iSpy Cameras for iPhone, iPod touch og iPad her