fbpx
dronemask

DroneMask – Nesten som å fly en FPV-drone

I 2016 lanserte to norske gutter den VR-lignende brillen som fikk navnet MovieMask. I 2021 rettet guttene fokuset mot det voksende drone-markedet, og lanserte DroneMask som skaper FPV-lignende opplevelser med «vanlige» droner. 

Den ultimate FPV-kamera-drone-opplevelsen

«The Ultimate FPV Camera Drone Experience» står det på DroneMask.com.

Det er jeg ikke helt sikker på. Den ultimate opplevelsen får du først og fremst hvis du har en FPV-drone. Om du derimot ikke har en FPV-drone, men en «vanlig» drone, som for eksempel DJI Mavic Air 2 (som jeg har), så tar DroneMask drone-opplevelsen til nye høyder.

First Person View

Ved å endre innstillingen i dronen din fra «Follow» til FPV, vil dronens kamera ikke lenger bruke gimbalen for å filme horisontalt, men følge dronens bevegelser. Med en lang kabel fra kontrolleren til din smarttelefon, som du så fester inne i DroneMask, vil du følge dronens kamera, og dermed få en «vaskeekte» FPV-opplevelse.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

Aldri testet en ekte FPV-drone

Jeg har aldri testet DJIs FPV-drone eller noen andre FPV-droner for den sakens skyld. Men jeg har testet å fly med min DJI Mavic Air 2 i FPV-modus. Og med smarttelefonen installert i DroneMask, vil du nesten få en FPV-opplevelse. Vil jeg påstå.

Det var både kult og skummelt. Og veldig svimmelt.

Norske DroneMask blir definitivt med på mange av mine turer fremover.

Les mer om DroneMask her.