fbpx

Dreper den nye reklamen troen på journalistikken?

«Skjult reklame er uforenlig med god presseskikk – eller er den det?» Se opptaket fra #Etikk24-debatten under Arendalsuka, som ble ledet av generalsekretær Kjersti Løken Stavrum i Norsk Presseforbund.

Under Arendalsuka 2016 ble det satt verdensrekord i debatt. Under navnet #Etikk24 ledet Norsk Presseforbunds generalsekretær, Kjersti Løken Stavrum, 70 personer, fordelt på 27 sesjoner, over 24 sammenhengende timer publikum gjennom mange spennende temaer knyttet til norsk presseetikk.

Jeg var så heldig å være invitert til en av debattene, og sammen med en rekke bransjeaktører og -personligheter skulle jeg være med å debattere rundt temaet Innholdsmarkedsføring og Native Advertising. Tar det livet av journalistikken, eller vil manglende innholdsmarkedsføring være den største trusselen?

Fullsatt panel:

På grunn av mange debatanter ble panelet delt opp i to bolker. Lurer du på når jeg er på plass, så kommer jeg inn i andre runde, omlag 22 minutter ut i sendingen.

Via YouTube-kanalen til Norsk Presseforbund kan du også se flere andre opptak fra #Etikk24-debattene.

Hør også: MediaPuls episode 47 – Vi spør Kjersti Løken Stavrum om sponset journalistikk er forurenset?

Hva tenker du, vil innholdsmarkedsføring ta livet av journalistikken, eller er det skjult reklame og dårlig merking som er problemet?