fbpx

Digital Kommunikasjonsrådgiver

Trenger du strategisk og taktisk rådgiving for å styrke kjennskap, kunnskap, holdning og handling? Nå kan du leie meg som din digitale kommunikasjonsrådgiver.

Digital fartstid og erfaring

Jeg har lyst til å jobbe aktivt med et begrenset antall kunder. Og da over lengre tid. Jeg har17 års fartstid i IT-bransjen som selger, leder og forrretningsutvikler, kombinert med lang erfaring med digitale kanaler og sosiale medier. I tillegg har jeg flere års erfaring som kommunikasjonsrådgiver, blogger, vlogger, podkaster og ikke minst som foredragsholder og konferansier. Nå vil jeg bruke mer av min hverdag til å jobbe mer målrettet og strategisk for deg.

Strategisk, taktisk og operativ kommunikasjon

Hvor trykker skoen? Er det viktig å styrke kjennskapen til virksomheten, eller øke kunnskapen om hva dere driver med? Har du utfordringer med eget omdømme, eller er det primært økt handling og kjøp som er det viktigste å forbedre?

Skal du jobbe mer med innholdet på egen hjemmeside – det være seg tekst, bilder, video eller lyd?  Ønsker du å satse mer på innholdsmarkedsføring og native advertising, eller skal kundene fristes gjennom økt satsing på for eksempel influencer marketing, podkast, YouTube eller andre initiativer?

Typiske eksempler på områder hvor jeg kan bistå:

Kun fem kunder

For at du skal få maksimalt ut av ditt samarbeid med meg, ønsker jeg å begrense antall kunder jeg tilbyr å være digital kommunikasjonsrådgiver for, til maksimalt fem kunder. For at du skal kunne se og måle effekten av samarbeidet, er det hensiktsmessig at vi jobber sammen i minst seks måneder.

– 20. janaur 2020: For øyeblikket har jeg ikke plass til flere kunder –

Kun 14 000 kroner per måned

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, så blir vi enige om fokusområder og omfang.

 

Av kunder jeg har jobbet med over lengre og kortere tid, kan nevnes TV 2, THE THIEF, Volvo Norge, Trend Micro, Fluxloop og Omnicus.

Ser frem til å høre fra deg!