fbpx

DKR – Digital Kommunikasjonsrådgiver

Strategisk og taktisk rådgiving for å styrke kjennskap, kunnskap, holdning og handling. Nå kan du leie meg som din digitale kommunikasjonsrådgiver!

Trenger du og din virksomhet litt hjelp i hverdagen når det kommer til din digitale tilstedeværelse? Nå kan du leie meg som din digitale kommunikasjonsrådgiver!

Strategisk, taktisk og operativ kommunikasjon

Hvor trykker skoen? Er det viktig å styrke kjennskapen til virksomheten, eller øke kunnskapen om hva dere driver med? Har dere utfordringer med eget omdømme, eller er det primært økt handling og kjøp som er det viktigste å forbedre?

Skal det jobbes mer med innholdet på egen hjemmeside – være seg tekst, bilder, video eller lyd?  Vil dere satse mer på innholdsmarkedsføring og native advertising, eller skal kundene fristes gjennom økt satsning på for eksempel influencer marketing, podkast, YouTube eller andre initiativer?

Hvilke digitale kanaler og sosiale medier egner seg best for å oppnå de endringene dere jakter etter, og hvordan skal tiltakene og effekten overvåkes, analyseres og justeres/endres?

Digital fartstid og erfaring

Jeg har lyst til å jobbe litt mer aktivt med et begrenset antall kunder. Og da over lengre tid. Med 17 års fartstid i IT-bransjen som selger, leder og forrretningsutvikler, kombinert med lang erfaring med digitale kanaler og sosiale medier, samt flere år som blogger, vlogger, podkaster og ikke minst som foredragsholder, ønsker jeg nå å bruke mer av min hverdag til å jobbe mer målrettet og strategisk for noen få virksomheter.

Typiske eksempler på områder hvor jeg kan hjelpe til og bistå

Kun 5 kunder

For at du skal få maksimalt ut av ditt samarbeid med meg, ønsker jeg å begrense antall kunder jeg tilbyr å være digital kommunikasjonsrådgiver for, til maksimalt 5 kunder. For å kunne se effekten av samarbeidet, er det mitt ønske å jobbe sammen over en lengre periode. Derfor vil jeg ikke inngå avtaler på kortere perioder enn 6 måneder.

– 23. august 2019: For øyeblikket har jeg plass til 4 kunder til –

Kun 10.000 kroner per måned

Ta kontakt for en uforpliktende samtale, for å bli enige om områder og omfang nå!

 

Av kunder jeg har jobbet med over lengre og kortere tid, kan nevnes TV 2, THE THIEF, Volvo Norge, Trend Micro, Fluxloop og Omnicus.

Ser frem til å høre fra deg!