fbpx
støykansellering

De beste hodetelefonene til støykansellering – Dette er mine favoritter

Jeg har to forskjellige earbuds-par og 6 forskjellige «over the ear»-hodetelefoner og har testet hvor gode de er til å holde lyden ute når jeg for eksempel sitter på en café og jobber.

Best å bruke på cafe når du skal jobbe

Hodetelefoner (og earbuds) bør være komfortable å ha på over lengre tid. De bør låte bra og de bør også dempe ekstern lyd godt. Spesielt hvis du skal jobbe blant annet mennesker. Som feks på en café.

Til testen installerte jeg appen «Noice for Android» på min Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, som jeg koblet til min Bluetooth-høyttaler på kontoret. For å måle støynivået installerte jeg appen «Decibel Meter» på min MacBook Pro, og så brukte jeg min iPhone X til å spille av data-generert musikk fra appen Mubert inn i de forskjellige earbuds-ene og hodetelefonene.

Lenker til appene finner du nederst i artikkelen.

Abonner på YouTube-kanalen min nå

//Artikkelen fortsetter etter annonsen//

 

Innhold:

 

Relevante lenker: