fbpx
Best Android telefon

De beste Android-telefonene, de få iPad-tastaturene og den bråkete MacBook Pro-en

Hvilken Android-telefon er best i 2019? Hvorfor er det så få tastaturer å oppdrive til iPad Pro 2018-modellene og hvorfor lagde Apple et tastatur til MacBook Pro som bråker noe helt forferdelig? 

Velkommen til en ny episode av YouTube-serien «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter».

Den beste Android-telefonen

Jeg har testet et par Android-telefoner i løpet av de siste årene. Og det har blitt noen iPhone-telefoner også på meg, siden jeg kjøpte meg iPhone 3G i 2008. Hvilken Android-telefon er best i 2019? Det amerikanske nettstedet Wired har laget en toppliste «blottet» for kinesere – av åpenbare grunner kanskje. Statcounter viser klart og tydelig hvilke leverandører som genererer størst mobil-trafikk.

Norsk tastatur til iPad Pro 2018?

I november 2018 kjøpte jeg meg ny iPad. Valget falt ned på iPad Pro 11-tommer. Det eneste norske tastaturet jeg har kommet over, kommer fra Apple. Selv ikke Logitech – som jeg har kjøpt mange tastaturer fra – har kommet med et norsk tastatur til iPad Pro 2018. Hvorfor?

Tastaturet til MacBook Pro bråker!

Min siste MacBook kjøpte jeg sen-sommeren 2017. Da gikk jeg fra en 13-tommer MacBook Air til en 13-tommer MacBook Pro. Kun 4 USB C-porter, samt en mini-Jack-inngang. Men en fin-fin formfaktor hvor skjerm og tastatur går nesten helt ut til kanten. Dårligere batterikapasitet enn jeg hadde trodd, og en tregere maskin enn jeg hadde forventet. Men mest frustrerende må sies å være det forferdelige tastaturet. Hvorfor i all verden lagde Apple et tastatur som «alle rundt deg blir gale av å høre på»?

 

Aktuelle lenker:

 

 

Abonner gjerne på YouTube-kanalen min; Teknologi i kjelleren til Hans-Petter!

 

Hør på «Teknologi i kjelleren til Hans-Petter» som podkast

Foretrekker du å høre på «Teknologi i kjelleren»-serien, kan du abonnere på den som podkast.