fbpx

Brød på døra fra Brødboksen og Morgenlevering

Like mye som jeg elsker å handle dagligvarer fra Kolonial.no, elsker jeg Brødboksen.no som gir meg rykende ferskt brød og croissanter på døra. Dagligvarer på nett er gull.

Brødboksen.no og Morgenlevering.no leverer rykende ferske bakervarer på døra, og er en forholdsvis fersk aktør, i det som ser ut som en voksene trend: Dagligvarer på nett.

Hvor mange ganger har du ikke opplevd at like før du har tenkt å legge deg, så oppdager du at det er tomt for brød i brødboksen din? Eller hvor deilig er det ikke å servere ferskt brød, croissanter eller andre bakevarer i helgene! Bestiller du brød, bakevarer, pålegg, juice eller din favorittavis innen midtnatt, kan du legge deg med god samvittighet, vel vitende at utenfor døren din når du våkner opp dagen etter, så venter dine ferske bakevarer fra Brødboksen.no eller Morgenlevering.no på deg!

Les også: Ferskt fra bakeren på døra til frokost (Dagbladet.no – april 2016)

La det være sagt med en gang: Verken Brødboksen.no eller Morgenlevering.no leverer over hele Norge. Og mens Brødboksen.no aksepterer ordre frem til ett minutt på midnatt, tar Morgenlevering.no ordre frem til klokken 21:00. Fordelen til Morgenlevering.no er at de leverer over større deler av Norge, inkludert Bergen og Hordaland, samt store deler av Østlandet, som  inkluderer Oslo og Akershus, Østfold, Vestfold, Buskerud, Telemark og Glåmdalen. Skriv inn gateadressen din for å se om de kan levere til deg. Morgenlevering.no er eid av Schibsted og Amedia, og bruker deres distrubusjonsnett, noe som gir en potensiell dekning til 1,3 millioner husstander.

Vi har testet Brødboksen.no

Bak Brødboksen.no står den tidligere supermodellen Arnulf Refsnes, Torstein Greni som har bakgrunn fra reklamebransjen, Thom Mikail S. Berre som har bakgrunn fra IT og Stian Krogstad med bakgrunn fra logistikk. Bakevarene produseres av Åpent Bakeri, Kolonihagen og Nærbakst. Foruten bakevarer, kan du også bestille ferskpresset juice, melk, pålegg og enkelte aviser (ja, du leste riktig: Brødboksen leverer papiravisene Dagens Næringsliv, Finansavisen og VG).

Her hjemme har vi testet Brødboksen.no ved et par anledninger, og da først og fremst til helgene. Da venter varene dine utenfor døra klokken 08:00. Bestiller du i hverdagene, står de utenfor 06:30. Og varene blir ikke levert i en bærepose, men i flotte bager som holder melk og juice kald, og bakevarene ferske.

 

Brødboksen.no: Bakevarer på døra, pakket inn i brødbager.

Brødboksen.no: Bakevarer på døra, pakket inn i brødbager.

Bagene setter du på utsiden igjen når du har bestilt på nytt. I den lille bagen fant vi juicen, som vi fikk gratis ved første bestilling:

Ferskpresset juice laget timer før den ble levert på døren.

Ferskpresset juice laget timer før den ble levert på døren.

Du betaler ikke ved levering, så ingen grunn til å frykte at Brødboksen.no skal vekke deg (eller ungene). Matvarer og papiravis blir plassert utenfor, og regningen får du en gang i måneden. Du bestiller når du må, aldri mer. Du kan for eksempel ikke inngå et abonnement, noe jeg liker veldig godt. Det hindrer at du kaster massevis av brød. Bestill når du må, eller vil – og bare akkurat hva du trenger.

Alt inkludert i prisen

På Brødboksen.no kan du se prislisten på de forskjellige matvarene. Frakt er inkludert. Et brød koster fra 25 kroner og oppover, mens de deilige croissantene koster 33 kroner. Fire rundstykker koster 32 kroner, og for 47 kroner får du to store, saftige og deilige kanelsnurrer.

Les også: Dagligvarer på nett er (selvsagt) liv laga

Fersk frokost er reddet. Brødboksen.no er et fantastisk tilbud spør du meg. Er det «liv laga» får jo tiden vise. Verken Brødboksen.no eller Morgenlevering.no vil opplyse om omsetningstall, men skal vi tro saken i Dagbladet, er budsjettmålene for lengst nådd, og Arnulf Refsnes tror de vil mangedoble omsetningen i 2016.

Sjekk ut Brødboksen.no og Morgenlevering.no selv. Prøv det. Det koster ikke (mye) mer enn å handle i butikken. Til gjengjeld slipper du å dra til butikken. Og det beste av alt: Alt du får på døra er rykende ferskt! Til og med papiravisen.

Disclaimer: Nei, jeg er ikke betalt av verken Brødboksen.no eller Morgenlevering.no. Bloggposten er utelukkende skrevet på eget initiativ og erfaring. Heier på dagligvarer via Internett, og håper at så mange som mulig gjør det samme, slik at slike tilbud ikke forsvinner!