fbpx

Svarene er registrert og vinnere er trukket!

B2B-undersøkelse om sosiale medier, vekst, markedsføring, med mer…

Svarene er registrert og vinnere er trukket!

Jeg har flere foredrag fremover som omhandler strategier, forventninger, markedsføring & sosiale medier og ønsket i den sammenhengen deres tilbakemelding på «temperaturen» i dag og videre i 2011. På kort tid fikk jeg inn over 120 respondenter, og svarene deres vil komme godt med, så tusen takk for bidraget!

Som takk-for-hjelpen hadde jeg fått flere premier fra Trend Distribution som nå har blitt trukket ut blandt de som sendte meg en mail i etterkant av å ha besvart alle 10 spørsmålene.

De som vant har mottatt en mail fra meg, mens de som ikke vant denne gangen takker jeg igjen for hjelpen!

Vinnerene trukket med Dice HD for iPad

For å trekke vinnerene på riktig måte satt jeg alle navnene opp i et regneark og dernest brukte jeg gratis appen Dice HD til iPad fra MotionX for å slå terning.

Første vinneren trakk jeg med en terning, andre vinner med to terninger, tredje med tre, fjerde med fire og femte vinner med fem terninger. Av 120 deltagere mottok jeg 28 emailer. Vinnerene ble mottatt mail nummer 1, 10, 13, 15 og 25.

Resultatet av undersøkelsen

Undersøkelsen i sin helhet skal brukes som en del av en presentasjon jeg skal holde under Cisco sitt Partner arrangement i Oslo første april – er du en Cisco Partner bør du definitivt få med deg Cisco Partner Day – og da ikke kun for å få med deg denne presentasjonen her, men hele den spennende dagen som i sin helhet er skreddersydd for å øke kompetanse og forståelse for Cisco og Cisco sine nettverks- og kommunikasjonsløsninger.

For mer informasjon og påmelding til Cisco Partner Day så kan du klikke på linken her!

En liten avsløring

Av 120 svar så kan jeg avsløre så mye at det er en god spredning av store og små selskaper. 55% av selskapene har færre enn 100 ansatte.

64% av alle selskaper bruker sosiale medier i liten eller ingen grad. 82% av alle selskapene bruker aller minst video som en del av sin kommunikasjonsstrategi, mens 37% bruker Facebook aktivt. Under 10% av selskapene har egen bedriftsblogg.

Etter endt presentasjon første april vil hele presentasjonen og undersøkelsen bli publisert i sin helhet, så fortsett å følge med på HansPetter.info.

Takk igjen for hjelpen!