fbpx

Auris forlenger levetiden til musikkanlegget ditt

Lei av å dokke smarttelefonen din for å spille av Spotify-musikken, og mangler trådløs forbindelse – Auris Bluetooth-adapter fikser biffen!

Strømming av musikk er ikke noe nytt. Med iPhone og andre smarttelefoner har vi strømmet musikk fra Spotify, Wimp og andre apper i lang tid allerede. Noen har koblet smarttelefonen til lydanlegget via kabel, mens mange har gått til anskaffelse av musikkanlegg som har innebygget iPhone-dokking. I løpet av den siste tiden har også flere enheter blitt utstyrt med støtte for Apples Airplay-teknologi for trådløs strømming, og Google jobber med sin utgave. Mens markedet renner over at musikkanlegg tilpasset iPhone-dokking er det svært begrenset utvalg til Android. Touchcraft sin Auris Bluetooth adapter kan være en smart løsning.

Auris kan brukes til så mangt

Geneva-small-auris

Geneva Small med Auris Bluetooth-adapter. Klikk på bildet for større utgave.

Jeg ønsket meg en slik adapter slik som Auris fordi jeg ville forlenge levetiden til min Geneva Small. Etter at jeg fikk meg iPhone 5 ble det for tungvint å måtte både putte en adapter i mellom Genevaen og telefonen, og unødvendig å måtte dokke telefonen for å få spilt av Spotify-musikken min. Auris ble redningen, og kommer nok til å bli redningen for mange andre dokking-baserte musikkanlegg også. Slike anlegg står i dag i fare for å bli skiftet ut med nye utgaver som ikke bare har den nye dokking-pluggen til iPhone 5, men ikke minst for de anleggene som støtter trådløs musikkstrømming. Med Auris kan Android-eiere kjøpe seg et lekkert musikkanlegg som kun var laget for iPhone, og nyte både flott design og strålende lyd via Bluetooth 4.0 teknologien.

Genevaen stod tidligere plassert på kjøkkenet, men fordi vi begynte å gå lei av å måtte dokke for å høre på musikk, valgte vi å oppgradere til et nytt musikkanlegg – Denon Cocoon – med støtte for Airplay og med en integrert dokkingstasjon ved behov.

denon-cocoon-auris

Genevaen har sluppet å bli gjemt vekk på loftet takket være auris, og skulle vi få besøk fra noen med en Android- eller en Windows-basert telefon, så kan aurisen dokkes i Cocoonen og musikken strømmes enkelt via Bluetooth. Om Bluetooth ikke er en opsjon kan det også legges til at auris har støtte for en 3,5mm jack-plug slik at du kan bruke den med bortimot alle telefoner og musikkanlegg som finnes. Auris leveres i to farger – hvit og sort – og prisen på 390 kroner bør heller ikke skremme noen.

Auris Bluetooth adapter – tekniske spesifikasjoner:

Strålende fornøyd med Auris

Så langt må jeg bare si meg strålende fornøyd med min Auris. Liten og lett – gjør ikke min nydelige Geneva nevneverdig mindre nydelig, og er veldig enkel å ta i bruk.

Ikke koster den mye heller, og lydkvaliteten synes jeg heller ikke det er noe å utsette den på. Lei av å dokke din iPhone for å spille musikk, eller lyst på et musikkanlegg som kun har dokking for iPhone også har du Android selv? Da vil jeg påstå at Auris til under 400 kroner er et godt kjøp.

Les også hva Dinside.no skriver om Auris – ikke mye negativt å finne der heller.

Auris Bluetooth adapter kan blant annet kjøpes hos Komplett.no, og kommer i sort og hvit.

Norsk distributør er TT Micro.