fbpx

Attersyn 39

Jeg har valgt å dedikere ukens tilbakeblikk til Microsoft og Steve Balmer med noen magiske øyeblikk!

Man kan beskylde Steve Ballmer for mye, men ikke for å ikke elske sitt Microsoft! Mr Ballmer ble født i 1956 og har brukt 33 av sin 57 år hos Microsoft. Det har betalt seg, i følge Wikipedia er han god for 18 milliarder dollar – så han har til smør på brødet, til tross for at han nå gir seg i selskapet og overlater roret til en ny toppleder.

Sitt kjærlighetsforhold til Microsoft har han også ikke forsøkt å skjule, noe jeg har lyst til å bruke denne ukens attersyn på – videoklipp fra Steve Ballmers lange Microsoft-karriere.

Det første videoklippet er fra Ballmers avskjed som fant sted nå nylig med over 15,000 Microsoft-ansatte tilstede. Her takker en rørt og tårevåt Ballmer for seg med favorittmusikken sin fra sin favorittfilm, Dirty Dancing med «I had the time of my life» fra 1987. Dette er min lille hyllest til en stor mann og et stort selskap som har gjort store ting for både store og små!

Steve, du vil bli husket.

Steve Ballmer’s farewell to Microsoft

Microsoft’s Steve Balmmer on Windows 8

Microsoft vs Apple – Steve Ballmer interview

Steve Ballmer laughs at Google’s Chrome OS!

Microsoft’s Ballmer mocks Android phone

 

Steve Ballmer on Vista and MacBook Air

Steve Ballmer on the iPad

Ballmer laughs at iPhone

 

Steve Ballmer sells Windows XP

Steve Balmer is a PC – The first Windows

Tusen takk for mange uforglemmelige øyeblikk, men ikke minst – tusen takk for at du har vært den utradisjonelle lederen du har vært!