fbpx
Adform

Adform utvider partnerskapet med DoubleVerify for sikre annonsører bedre programmatiske kampanjer, inkludert det sterkt voksende markedet for online TV-reklame

De bransjeledende aktørene Adform og DoubleVerify utvider det eksisterende partnerskapet for å tilby annonsører forbedret kvalitet og reduserte bortkastede visninger ved å optimalisere programmatiske kjøp basert på forhåndsinformasjon, bedre kjent blant markedsførere som pre-bid.  

Det danske adtech-selskapet Adform, er verdens eneste globale, uavhengige og fullt ut integrerte annonse-plattform utviklet for moderne markedsføring. Nå har selskapet nylig utvidet sitt langvarige partnerskap med DoubleVerify (DV), som er verdens ledende og uavhengige leverandør av digitale mediemålinger og -analyser.

Bedre programmatiske kampanjer for CTV-markedet

Det nye samarbeidet gjør det mulig for annonsører å beskytte merkevarekonteksten i sine programmatiske kampanjer, og samtidig påse at kampanjene blir levert med den høyeste kvaliteten til de riktige mediene, inkludert det sterkt voksende markedet for online TV-reklame.

Adform har introdusert en rekke innovative DV-produkter i sin Demand Side Platform (DSP)-løsning, siden partnerskapets start i 2017. Nylig lanserte DV, som den første i markedet, en unik pre-bid-løsning for det tilkoblede TV (CTV)-markedet. Den nye løsningen gjør det mulig for annonsører å oppnå en 360-graders sikring av merkevarekonteksten for produkter og kanaler fra Adform FLOW og DSP. Løsningen gir også annonsørene økt transparens og kontroll over hvor annonsene deres blir vist, samtidig som de blir beskyttet mot annonsesvindel og falske trafikkvisninger.

200 prosent forbedring

Virksomheter som det britiske teknologi- og kommunikasjonsselskapet Vodafone, oppnår betydelige fordeler av samarbeidet mellom Adform og DV.

 

DV sin Authentic Brand Safety (ABS)-integrasjon med Adform har redusert blokkeringsfrekvensen vår betraktelig, samtidig som løsningen har redusert optimaliseringer vi trenger å utføre manuelt. Dette gjør at vi sparer både tid og penger, uttaler Olly Higgs, publikums-spesialist hos Vodafone.

 

Som en direkte konsekvens av Adforms integrasjon med DV sitt ABS-produkt, kan Vodafone tilby sine kunder tryggere distribusjon og sikring av merkevaren på tvers av deres programmatiske kjøp gjennom Adforms DSP. Resultatet har ført til at Vodafones gjennomsnittlige blokkeringsrate har blitt redusert fra 4,14 prosent til kun 1,97 prosent. Det tilsvarer en forbedring på 200 prosent i arbeidsflyt-effektivisering og en reduksjon i bortkastede medie-visninger på 2,17 prosentpoeng.

Adform

 

Etter hvert som mediebransjen fortsetter å ta i bruk nye kanaler, som blant annet CTV, står annonsører overfor et økende behov for å optimalisere og sikre sine kampanjer og mediekjøp. Partnerskapet vårt med DoubleVerify gjør Adform i stand til å implementere nøkkelferdige løsninger, som for eksempel DV sitt merkevare-verktøy, inn i vår DSP-løsning. Dette gir våre kunder mer kontroll enn noen gang før, sier Jan Berthrand Danielsen i Adform Norway.

 

Det fem år gamle partnerskapet mellom Adform og DV har båret frukter i form av innovative og kostnadseffektive løsninger for å optimalisere programmatiske kjøp både før og etter budgivingen. I april 2021 la Adform til støtte for fire nye DV-produkter;

  1. Kontekstuell skreddersøm (Custom Contextual)
  2. Autentisk merkevare-egenhet (Authentic Brand Suitability)
  3. Beskyttelse mot svindel ned på enheter (Device-Level Fraud Protection)
  4. Filtrering av video for blokkering etter budgiving (Video Filtering for Post-Bid Blocking)

 

Vi verdsetter vårt partnerskap med Adform og vår evne til å tilby bransjeledende teknologi og -løsninger på tvers av plattformen til Adform. I takt med at CTV-markedet vokser i popularitet verden over, øker også antallet apper og volumet av innhold som blir konsumert. Aktivering av riktige verktøy for å overvåke og beskytte merkevarer og annonser, er avgjørende for å sikre kampanjenes suksess. Vi er veldig glade for at Adform sine kunder får tilgang til vår unike CTV-løsning, sier Steve Woolway, Executive Vice President of Business Development hos DoubleVerify.

 

Om Adform

Adform er den eneste globale, uavhengige og fullt integrerte reklameplattformen bygget for moderne markedsføring. Selskapets unike bedriftsteknologi tilrettelegger for en overlegen brukeropplevelse og en skalerbar, modulær og åpen arkitektur, for å muliggjøre sømløs administrasjon av hele kampanjens livssyklus. Dette gir kundene økt kontroll og åpenhet på tvers av deres annonseringsoperasjoner, inkludert eierskap til all data fra kampanjene deres.

Siden 2002 har Adform utviklet teknologi for å forbedre menneske/maskin-samarbeid og levere utvidet intelligens, og dermed forbedre forretningsresultater for sine kunder over hele verden.

For mer informasjon, vennligst besøk: www.adform.com

 

Bilde: John Schnobrich via Unsplash