fbpx
mobildata

Nå lanseres iceUng, et nytt mobilabonnement for de under 24 år gjennom kampanjen "Stemmer verdt å lytte til". For det er nettopp mange unge stemmer det er verdt å lytte til, og de har mye bra på hjertet. Med iceUng i Norges nye mobilnett får de mye data til en god pris. Foto: ice

10 GB med data, for kun 249 kroner i måneden!

Mobilselskapet ice lanserer «iceUng», et helt nytt mobilabonnement i Norges nye mobilnett som gir mye data for pengene for alle under 24 år.

Ubegrensede datapakker

Vi er ikke der helt ennå, selv om det begynner å nærme seg. I 2017 spådde jeg at vi ville se «datapakker uten tak» i løpet av 2018 eller 2019. Den spådommen var ikke Telenor enig med meg i. I dag, like før vi går inn i et nytt 10-år, har vi på mange måter fått det.

Etter å ha vært Telenor-kunde mer eller mindre sammenhengende siden jeg fikk min første mobiltelefon i 1995, har jeg nå flyttet over til den norske mobilaktøren Ice. Og selv om «taket ikke er helt fjernet», så vil jeg påstå at 1.030 GB med data per måned er i praksis et mobilabonnement «uten tak».

Jeg spådde således i 2017 at det nok ikke ville være de største mobilaktørene som ville være først ute, men at disse «ubegrensede» pakketilbudene først og fremst vil komme fra utfordrerne, slik som Ice i dette tilfellet. Og det var ikke bare jeg som flytta på meg, jeg tok også med meg mine to yngste, som over natta gikk fra 4 GB-pakker per måned, til 1.006 GB. Og det til en mye lavere pris i tillegg.

Ice fortsetter å utfordre de store

– Vi fortsetter å utfordre den tradisjonelle mobilbransjen. Du skal få mye igjen for å bytte til ice og Norges nye mobilnett, og nå har vi gjort det enda mer attraktivt for de unge å bytte til oss, sier Eivind Helgaker, adm. direktør i Ice.

Nå lanseres iceUng, et nytt mobilabonnement for de under 24 år. For kun 249 kroner i måneden får du 10 GB med data i Ice sitt eget nett, Ice+. Fri tale, SMS og MMS er inkludert, og du kan enkelt oppgradere til Data Frihet med hele 1,000 gigabyte data for kun 99 kroner ekstra.

I år har vi hatt en rekke lanseringer som utfordrer de etablerte mobilaktørene og presser prisene nedover, til gode for forbrukerne. Først Data Frihet i februar, etterfulgt av markedet første gratisabonnement for barn, iceJunior, i juni. Når vi nå går ut med iceUng, er det nok en bekreftelse på at ice med sitt nye mobilnett driver den økte konkurransen i det norske mobilmarkedet, sier Helgaker i ice.

Dette får du med iceUng

Med iceUng abonnement kan du også kjøpe ekstra data, utenlandspakke, Data Frihet, og kombinere det med kjøp av telefoner med og uten finansieringsløsning (eksempelvis MobilBytte eller Rentefri Delbetaling). Datapakken gjelder i ice sitt eget mobilnett, ice+, men 2 av 10 gigabyte kan også brukes utenfor ice+.

Friheten er begrenset til Ice sitt eget mobilnett!

Data Frihet – pakkene som gir meg og barna våre tilgang til 1.000 GB med data i måneden for kun 99 kroner ekstra, er begrenset til Ice sitt eget nettverk. Ice+ som de kaller det. Bor du i en del av landet som inntil videre ikke er dekket av ice+, bør du vurdere et annet abonnement.

mobildata

* Jeg og mine to yngste barn har full dekning fra Ice sitt eget mobilnett hjemme.

Hvorvidt du bor, eller har hytte for eksempel, et sted hvor Ice har dekning med sitt eget mobilnett, kan du enkelt sjekke her hos Ice.