fbpx
Cisco

Trine Strømsnes er ny administrerende direktør i Cisco

Karrieremessig  vokste jeg opp i Cisco. En av mange fantastiske kollegaer var Trine Strømsnes. Nå har hun blitt administrerende direktør i selskapet hjertet mitt fortsatt banker litt ekstra for. Gratulerer så mye!

«Changing the way we work, live, learn and play»

Mye har skjedd med verden og internett siden jeg begynte i Cisco for ganske så nøyaktig 22 år siden. En fantastisk reise fra internetts spede start. Fra feilslåtte spådommer til dotkom-bobler.

Selv om det begynner å bli noen år siden jeg forlot Cisco – selskapet som på mange måter lærte meg alt jeg kan og vet om teknologi, salg, markedsføring, forretningsutvikling og ledelse – slår hjertet mitt litt ekstra når jeg leser, hører, ser eller tenker på Cisco.

Verdens råeste selskap – rent subjektivt :)

På selskapets karismatiske leder, i form av John Chambers som nå har overlatt roret til nye krefter, til selskapets utrolige mange gode produkter, de mange oppkjøpene, de aggressive vekstambisjonene og den fantastiske kulturen. Men mest av alt; alle de utrolige dyktige og flotte kollegaene.

Deriblant Trine Strømsnes.

Derfor var gleden stor da jeg leste at Trine nå har gått fra å være fungerende administrerende direktør, til å bli fast ansatt som Cisco Norges øverste leder!

Trine er en av Norges fremste IT-kvinner!

I pressemeldingen som tikket inn i epost-kassa mi, står blant annet følgende:

Før hun ble tilsatt i stillingen som fungerende administrerende direktør var hun COO i Cisco Norge, og hun har flere ganger blitt trukket frem som en av Norges fremste IT-kvinner. Tidligere har Strømsnes også vært leder for Ciscos forretningsutvikling innen helse i Europa, Midtøsten og Afrika.

– Jeg er naturligvis veldig glad og stolt over at jeg får denne muligheten. Cisco er et fantastisk sted å jobbe, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med alle her på Lysaker, våre partnere og kunder, sier Strømsnes.

– For å utvikle morgendagens løsninger, må vi fokusere enda mer på verdien vår teknologi gir. Vi skal ikke bare selge teknologi som et produkt, men vi skal selge tjenester som skaper verdi for våre partnere og kunder. Dette blir et viktig fokus for meg i tiden som kommer, for jeg ønsker at Cisco Norge skal være en samarbeidspartner som i enda større grad kan tette «gapet» mellom teknologi og den potensielle verdiskapningen våre tjenester kan gi for kunden, sier hun.

 

Gratulerer så mye, Trine.

Dette fortjente du virkelig. Og dette fortjener alle som har den gleden av å jobbe med deg også!

Synes jeg det er litt ekstra kult at Cisco nå har fått på plass ei kvinnelig administrerende direktør?

YOU BET!