fbpx

....og ett råd til Aslak i Computerworld!

Sju råd til den digitale elite….

….og ett råd til Aslak i Computerworld!

Baksiden på siste Computerworld-avis fikk meg ikke til å sette kaffen i halsen, men jeg må innrømme at jeg trakk på smilebåndet og følte vel også at han siktet litt på meg av og til. Sånn skal det jo også være…

Men utover at Aslak skriver veldig bra og treffer blink på veldig mange områder her, så er det to ting jeg sitter igjen med, som gjør at jeg deler Aslaks sine digitale råd her:

Derfor måtte jeg bare dele denne saken selv – online – der hvor «folk flest» får sin daglige dose med nyheter av viktig og mindre viktig karakter. Noen vil lese den fordi de går direkte inn på HansPetter.info som en fast leser – ca 20 prosent. Omtrent halvparten vil lese den fordi de finner den via Google søk (eller andre søkemotorer) og resten via disse sosiale mediene…ikke så mange via Instagram forsåvidt, men det får da være grenser.

Tusen takk for rådene Aslak, jeg regner med at jeg (også) var en av de du tenkte på når du skrev det her, he, he.

Klikk på bilder for større utgave

Klikk på bilder for større utgave

 

Og så var det dette med det ene rådet til deg Aslak – og det tror jeg du vet selv: Online er ikke papir, men nett – få det her ut på nett da, for da treffer du flere av de du sikter på her :)