fbpx

Annonsér på hanspetter.info

Kombinasjonen av bannerannonser og native advertising med relevant innhold til et attraktivt publikum kan være svært effektivt og rimelig!

Har du en historie du vil fortelle? Et produkt du vil markedsføre eller en nyhet du ønsker å formidle? Da kan det lønne seg å markedsføre på hanspetter.info. Publikummet til hanspetter.info er opptatt av teknologi, digitalisering, digitale- og sosiale medier, markedsføring og kommunikasjon. De er i stor grad profesjonelle og opptatt av «siste nytt» i form av trender. De er ofte på farten og vet hva de vil ha.

Mer effektivt å markedsføre seg ovenfor en nisje

hanspetter.info er ikke «verdens største nettside», men treffer et kjøpesterkt publikum som kan ha stor verdi av å treffe. Både med annonser som bygger og vedlikeholder merkevaren, men ikke minst med artikler og historier som styrker kjennskap, kunnskap, holdning og handling.

Bannerannonser og native ads

For kun 15.000 kroner per måned får dere synlighet i form av bannerannonser som plasserer i artikler på hanspetter.info. I tillegg får dere anledning til å publisere inntil 4 artikler per måned. Det kan være artikler som dere har produsert selv, og som vil stå med dere som avsendere, men også artikler som Hans-Petter skriver på vegne av dere. I tilfeller hvor Hans-Petter skriver for dere, vil det kun være rom for en slik artikkel per måned. Dette vil være såkalte native ads, som vil bli merket som ANNONSE. Disse artiklene, i likhet med alt annet som publiseres på hanspetter.info, vil også bli delt i sosiale medier og på nyhetsbrevet som sendes ut hver mandag morgen til omlag 4.500 mottagere.

Med 4 native ads hver måned, får du garantert distribuert dine nyheter, pressemeldinger og artikler til et attraktivt og kjøpesterkt publikum!

PS: Du kan også velge å kun kjøre annonser på hanspetter.info. Annonser som du kan bytte ut når du måtte ønske det. Prisen per måned vil da ligge på 4.000 kroner. hanspetter.info støtter annonser av alle størrelser og vil tilpasse det responsivt for alle flater. hanspetter.info bruker et innstikk som jevnt fordeler de forskjellige annonsene på forside og i alle artikler.

Det lønner seg å annonsere over tid

Det er minimum mulig å annonsere 1 måned. Det koster 15.000 kroner. For 3 måneder gis det 20 prosent rabatt. Da blir investeringen per måned kun 12.000 kroner. For 6 måneder blir rabatten på hele 35 prosent. Prisen per måned blir da på 9.750, og inngår dere en avtale for et helt år – 12 måneder – reduseres prisen med 50 prosent.

Har du andre ønsker og behov er det helt sikkert mulig å få til noe. Det skal ikke stoppe på vilje og fleksibilitet.

 

Du kan sende inn en forespørsel med skjemaet under:

 

Eventuelt kan du også ta kontakt med Hans-Petter via e-post og telefon.

Effektiv distribusjon i sosiale medier

Eksponering til over 3 millioner i 2018 via Facebook og Twitter

Tydelig merking

Tydelig merking er viktig. Ikke bare på forsiden av hanspetter.info, men også på den enkelte artikkelen, og ved deling i sosiale medier. Publikum skal alltid kunne vite hva det er det blir eksponert for.

Klikk her for å se eksempler på native ads på hanspetter.info 

 

Aktuelle priser og utmerkelser:

2018:

2017: 

2016: 

2015: 

2013:

2012:

 

Bilde: John Baker via Unsplash