fbpx

Annonsér på hanspetter.info

Kombinasjonen av bannerannonser og native advertising med relevant innhold til et attraktivt publikum kan være svært effektivt og rimelig!

Har du en historie du vil fortelle? Et produkt du vil markedsføre eller en nyhet du ønsker å formidle? Da kan det lønne seg å markedsføre på hanspetter.info. Publikummet til hanspetter.info er opptatt av teknologi, digitalisering, digitale- og sosiale medier, markedsføring og kommunikasjon. De er i stor grad profesjonelle og opptatt av «siste nytt». De er ofte på farten og vet hva de vil ha. Og de er beslutningstagere.

Under kontaktskjemaet finner du både priser og innsikt

  Mer effektivt å markedsføre seg ovenfor en nisje

  HansPetter.info er ikke «verdens største nettside», men treffer et kjøpesterkt publikum som kan ha stor verdi av å treffe. Både med annonser som bygger og vedlikeholder merkevaren, men ikke minst med artikler og historier som styrker kjennskap, kunnskap, holdning og handling.

  annonse

  * Trykk på bildet for en større utgave

  Det lønner seg å annonsere over tid

  Det er minimum mulig å annonsere 1 måned. For 3 måneder gis det 15 prosent rabatt. For 6 måneder blir rabatten på ytterligere 15 prosent. Og velger du å annonsere et helt år, blir du gitt enda 15 prosent rabatt. Har du andre ønsker og behov er det helt sikkert mulig å få til noe. Det skal ikke stoppe på vilje og fleksibilitet.

  Effektiv distribusjon i mange digitale kanaler

  Demografi og interesser

  De som leser, ser eller hører på Hans-Petter i en eller annen forstand, er i stor grad i aldersgruppen 25 til 55 år. Hun eller han (50/50 fordeling) har høy utdannelse og stor kjøpekraft, besitter strategiske stillinger i det private næringsliv, bor på Østlandet eller i en storby, og er opptatt av nyheter, forretningsutvikling, kommunikasjon, ledelse og teknologi.

  Tydelig merking

  Tydelig merking er viktig. Ikke bare på forsiden av hanspetter.info, men også på den enkelte artikkelen, og ved deling i sosiale medier. Publikum skal alltid kunne vite hva det er det blir eksponert for.

  Klikk her for å se eksempler på native ads på hanspetter.info 

   

  Du kan sende inn en forespørsel med skjemaet under:

    

   Eventuelt kan du også ta kontakt med Hans-Petter via e-post og telefon.

   Bilde: John Baker via Unsplash