Via Patreon kan du også gi litt støtte for at HansPetter.info skal fortsette å holde deg oppdatert. Her finner du alle som støtter HansPetter.info via Patreon. Bli med du også!

Nettsiden HansPetter.info ble opprettet i august 2010, og har blitt en av Norges mest populære nettsider om digitale- og sosiale medier. Om ledelse, kommunikasjon, markedsføring, salg, med mer. Alt med et tilsnitt av digitalisering.

HansPetter.info er åpen for alle. Og den skal forbli åpen for alle. Betalingsmur er uaktuelt. Du skal også slippe å måtte betale for et abonnement. Men kanskje du har lyst til å støtte meg litt ved å bli en supporter. Ved å  bidra med et lite økonomisk bidrag hver måned. Din støtte kan hjelpe meg å kunne fortsette å produsere like mye innhold til både HansPetter.info og podkasten MediaPuls i tiden fremover. Patreon hjelper innholdsprodusenter verden over gjennom slike «støtteordninger«. Kan det være en løsning i Norge også?

Gir du meg din støtte, gir jeg deg litt tilbake i form av markedsføring for deg eller selskapet ditt under.

 

Gå inn på Patreon-siden til HansPetter.info for å lære mer om hva du får igjen for å gi din støtte.

 

Tusen takk / Hans-Petter

 

Vi støtter HansPetter.info via Patreon:

Støtter med 10 USD per måned:

  • Resonate har en pedagogisk og konkret tilnærming til digital kommunikasjon og sosiale medier.

  • Boligalarmer.no er en anbudstjeneste for alarm- og sikkerhetstjenester til privatpersoner, borettslag/sameier og bedrifter/organisasjoner.

  • Design og digitale løsninger - Si hallo på 400 93 411, eller se våre siste arbeider på loldesign.no.

  • Hesselberg IT hjelper deg med PC, webutvikling, korrektur og domene-/webhotelltjenester. God kvalitet til en ålreit penge.

 

Støtter med 5 USD per måned:

  • Elman har siden oppstarten i 2008 satset på å være en moderne og nyskapende tilbyder innen elektro og data.

  • Klimarealistene er en partipolitisk uavhengig organisasjon for oss som mener at klimaet domineres av naturlige variasjoner.

  • Alt du bør vite for å få maksimalt ut av markedsføringen din på Facebook!

  • Helt Digital deler kunnskap om digitalisering, sosiale medier, trender, innovasjon og teknologi.

 

Hør mer om ideen og tankene bak Patreon-tiltaket her:

 

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen