Merking av kommersielt innhold er viktig for meg. Kommersielle artikler skal merkes godt. På forsiden, på den aktuelle posten og ved deling i sosiale medier.

Som foredragsholder, programleder og kommunikasjonsrådgiver er tillit og troverdighet det jeg lever av. Du skal vite hva du får. Også når jeg får betalt for det. Mottar jeg en eller annen form for fordel eller betaling, skal du ikke være i tvil om det. Det kan være merkevarer som har engasjert meg til et prosjekt. Et selskap som betaler meg for å teste ut et produkt, vare eller tjeneste. Og at jeg skal fortelle om det. Da skal det merkes. Klart og tydelig.

 

 

 

I tillegg påser jeg også at kommersielle artikler ikke indekseres av Google. På den måten blir verken du eller jeg straffet av Google.

Tydelig merking på forsiden av HansPetter.info:

Et sponset innlegg vil for eksempel merkes på førstesiden slik;

influencer

Merking av kommersielt innhold på den enkelte artikkel:

Inne på den aktuelle posten, vil posten merkes tydelig. Merkingen vil være godt synlig mellom «delingsknappene» og ingressen, slik som under:

influencer

Merking ved deling i sosiale medier

I tillegg til at postene er synlig merket på forsiden og under den aktuelle posten, vil jeg også merke all kommersielt innhold når jeg deler sakene i sosiale medier. Uavhengig om jeg deler posten på Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram eller Snapchat, vil de merkes med #Sponset. I tillegg vil sponsoren også tagges på Facebook og Instagram, i henhold til de gjeldende regler for de aktuelle sosiale plattformene.

Det er ikke lurt å lure. Og tydelig er bedre enn utydelig!

 

Har du lyst til å jobbe med meg med kommersielt?

Om du har et produkt, vare eller en tjeneste du har lyst til at jeg skal markedsføre for deg, må du gjerne ta kontakt. Det er viktig for meg at det innholdet vi samarbeider om, er relevant for mitt publikum. Derfor forbeholder jeg meg retten til å takke nei hvis innholdet bryter med relevansen.

Jeg er ikke tjent med å publisere innhold som publikum ikke finner relevant. Irrelevant innhold vil oppleves irriterende og det er ingen tjent med.

Pris for et oppdrag vil variere avhengig av hvert enkelt oppdrag og omfang. Om det dreier seg om tekst, bilder og video. Om innholdet skal deles i sosiale medier, og i hvilke kanaler. Hva gjelder «kanalene mine», så kan det nevnes at jeg har:

Av priser og utmerkelser som er relevant i denne sammenhengen, kan blant annet nevnes;

 

Ta kontakt så blir vi helt sikkert enige om en løsning vi alle blir fornøyde med.

Du kan sende inn en forespørsel med skjemaet under:

Eventuelt kan du også ta kontakt med meg via e-post på

  • hpnhansen (a) gmail dott com eller på
  • telefon 911 95 704.

/Hans-Petter

Om Hans-Petter

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder, forfatter, programleder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem. Hans-Petter skriver på kommunikasjonsbloggen HansPetter.info og er programleder for podkasten MediaPuls.no.

Kontakt

Nyhetsbrev

Copyright © 2017 Hans-Petter Nygård-Hansen