fbpx

Hold deg Oppdatert

Hold deg Oppdatert med de viktigste nyhetene som påvirker din virksomhet i det daglige. Fra siste nytt om digitalisering og teknologiutvikling, til hvordan du bør forholde deg strategisk til norske medier, sosiale medier og PR- og kommunikasjon.

Med et Oppdatert-medlemskap får du blant annet følgende;

Du får også mulighet til å stille meg spørsmål og komme med forslag til hva jeg bør se nærmere på, skrive om, spille inn en video om, eller lage et foredrag basert på, som kun blir tilgjengelig til du som er Oppdatert-medlem.

Alt dette for under 70 kroner i måneden = 799 for 12 måneder!

(Eller 79 kroner per måned)

Alle Oppdaterte-artikler finner du her.

MERK: Klikk på ditt foretrukket medlemskap under, før du går videre. Er i kontakt med utvikler for å finne ut hvorfor det ikke synliggjøres/tydeliggjøres hvilket medlemskap du har klikket på.

 

  • 1 måned for 79 kroner. Etter endt måned fornyes medlemskapet automatisk. Du kan når som helst avslutte medlemskapet ved å gå inn på https://hanspetter.info/account/
    12 måneder for 790 kroner. Fornyes automatisk. Du kan når som helst avslutte medlemskapet ved å gå inn på https://hanspetter.info/account/
    Applying discount code. Please wait...
  • Credit / Debit Card Information

  • Billing Details

  • If entered, this will appear on the invoice, replacing the First and Last Name.

 

Årsaken til at jeg ber om såpass mye informasjon fra deg for å bli registrert, er at du skal få en god faktura/kvittering. Etter at du er ferdig registrert og har betalt for ditt Oppdatert-medlemskap, finner du lenke til Din side og Logg deg på i bunn-menyen på HansPetter.info.

 

Unike tilbud kommer

Målet på litt lengre sikt er å tilby deg som Oppdatert-abonnent unike tilbud og rabatter på relevante bøker, produkter, tjenester, kurs og konferanser, i tillegg til alle de øvrige fordelene du får av å være Oppdatert.

Veldig hyggelig at du valgte å bli Oppdatert!

Vennlig hilsen, Hans-Petter