fbpx

Med PicFeed kan du endelig lage lister til Instagram

Muligheten til å sortere Instagram-følgere er en etterlengtet funksjon tilsvarende lister til Twitter.

hpnhansen-instafeedInstagram trenger ikke den store introduksjonen. Verdens største mobile sosiale nettverk har for lengst tatt både Norge og verden med storm og endret hvordan vi deler opplevelser med vår familie og venner på. I Norge er Instagram det tredje mest brukte sosiale nettverket etter Facebook og Spotify skal vi tro siste måling fra Ipsos MMI og bruken her til lands har doblet seg i løpet av det siste halve året.

Oppdatert 30.07.2014 – Instafeed har i løpet av året som har gått endret navn til PicFeed, og applikasjonen har i tillegg blitt lansert til Windows Phone.

Instagram blir ofte sammenlignet med Twitter, men da for bilder – og nå nylig også med støtte for 15 sekunders videosnutter. Hashtags blir flittig brukt og man følger enten personer eller selskaper slik man også gjør på Twitter. En funksjon som jeg derimot har savnet på Instagram er muligheten til å samle personer og selskaper i egne lister. I dag følger jeg over 1,000 selskaper og personer og det gjør det umulig for meg å få med meg alt som skjer i feeden min. På Twitter har jeg laget flere lister, mens denne viktige funksjonen ikke finnes tilgjengelig via Instagrams egen app. Heldigvis finnes det nå en egen app som fikser dette!

PicFeed er redningen!

Med gratis-appen PicFeed kan du nå endelig lage egne definerte lister som inneholder de selskaper, merkevarer eller personer du følger på Instagram. PicFeed ble lansert i juni 2013 og er dessverre kun tilgjengelig til iPhone.

PicFeed gjør Instagram-appen bedre, men erstatter den ikke. Du vil fortsatt trenge Instagram-appen til å ta- og legge ut bilder, mens Instafeed-appen først og fremst vil gjøre det veldig mye enklere og effektivt å sortere de du følger i egne definerte lister, samt re-poste dine favorittbilder.

Har du funnet frem et nytt par sko fra Gucci du bare MÅ dele med dine Instagram-følgere kan du enkelt re-poste bildet via PicFeed, men ikke uten Instagram.

Slik lager du lister

Det ligger noen lister ferdig når du installerer PicFeed. Disse kan du enkelt fjerne ved å slide fra venstre mot høyre, eventuelt velge å sortere rekkefølgen på dine lister.

Instafeed-legg-til

Enkelt å lage nye lister eller legge til nye brukere

Trykk på +-tegnet øverst til høyre for å lage en ny liste, eller trykk på en av dine lister for å fjerne eller legge til nye Instagram-brukere.

Appiphany, selskapet bak PicFeed, har laget ferdig noen lister for deg, men disse kan du enkelt fjerne. Fra Instafeed kan du velge å kommentere og like bilder uten å gå innom Instagram. Derimot må du inn via Instagram-appen om du ønsker å se profilen til en gitt Instagram-bruker.

Oppdatering: Siden lanseringen av InstaFeed til iPhone, som nå har endret navn til PicFeed, har også PicFeed blitt lansert som app til både Windows Phone, mens Android-utgaven lar fortsatt vente på seg.

PicFeed gjør Instagram bedre

instafeed-repost

Enkelt å re-poste bilder du har lyst til å dele med dine Instagram-følgere.

Med muligheten til å lage lister har PicFeed umiddelbart bidratt til å gjøre Instagram mye bedre. Nå kan jeg sortere Instagram-feeden og bla i den på en langt enklere og mer effektiv måte. Jeg kan nå endelig velge å ta en kikk på bilder fra familien min, deretter fra mine venner og kollegaer, før jeg browser gjennom resten av de jeg følger på Instagram.

På toppen av det hele har jeg også muligheten til å re-poste andres bilder – som en shout-out – når jeg kommer over bilder jeg har lyst til å dele med de som følger meg.

Er du en ivrig Instagrammer og har en iPhone er det ingenting å lure på – PicFeed kommer til å bli din favoritt-app ….etter Instagram.

Last ned PicFeed fra Apple App Store og prøv selv!